0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaTudi uho je povezano z deli telesa, pomagajte si s ščipalkami

Tudi uho je povezano z deli telesa, pomagajte si s ščipalkami

MORDA VAS ZANIMA

Refleksologija je del alternativne medicine in način zdravljenja, ki odpravlja bolečine pritiskom na točno določene točke na telesu. Posebej uporabna je tudi pri uhljih, saj tam obstajajo številni živčni končiči. S pomočjo ščipalke, ki pritiska na točno določen živec, je mogoče odpraviti bolečino in metodo lahko preizkusite tudi doma.

- Oglas -

Bolečino na nekaterih mestih v telesu lahko odpravimo s pritiskom na točno določeno točko v ušesu. Za boljše rezultate pa ponovite trikrat na dan.

Ušesa in točke

Uho je povezano z vsemi deli telesa preko 6 točk:

- Oglas -
  1. RAMENA IN HRBET

Višji del uhlja, tam kjer se ta že stika z glavo, je povezan z rameni in hrbtom. Ščipalko namestite za 60 sekund in s tem boste zmanjšali in se znebili bolečine.

  1. CELOTNO TELO

Takoj pod točko za ramena in hrbet je točka, ki je povezana z vsemi organi v telesu. Učinek se pojavi že samo ob nežni masaži s prsti. Če imate resne bolečine, je še vedno pametneje obiskati zdravnika.

  1. SKLEPI

Višji osrednji del uhlja učinkuje na zapestje in ostale sklepe. Ščipalko pritrdite na to mesto in odpravite boleče noge in roke.

  1. GRLO IN SINUSI

Spodnji del uhlja je povezan z grlom in nosno votlino. Ko pride do sinusnih okužb, ali ko je hladno, nam ščipalka pomaga odpraviti bolečino.

- Oglas -
  1. PREBAVA

Na ušesu je tudi hrustanec in ta je povezan s prebavnim sistemom. Bolečine v trebuhu ali prebavne težave lahko odpravite s pritiskom ščipalke na ta del. Tu se metoda lahko se uporablja tudi preventivno.

  1. GLAVA IN SRCE

Uho je povezano z dvema najpomembnejšima deloma v telesu, srcem in glavo. Pri glavobolih in težavah s srcem, vam ob ustrezni pomoči zdravnika, lahko pomaga tudi ščipalka.

Vir: cuisineandhealth.com

.

NAJNOVEJŠE