0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

ZgodbeTako lepo skrbi za svojo ženo, ki je v vegetativnem stanju

Tako lepo skrbi za svojo ženo, ki je v vegetativnem stanju

MORDA VAS ZANIMA

Včasih se sprašujemo, kako dolgo bo trajala ljubezen in kako bo izgledalo “v dobrem in slabem” v praksi. Tega zagotovo nihče ne ve bolje kot David Caesar, mladenič iz Brazilije.

- Oglas -

Njegova žena Bruna de Sousa je zaradi zdravsvenega zapleta ostala v vegetativnem stanju. David tako je zadnjih nekaj let svojega življenja posvetil skrbi za svojo ženo.

Začelo se je, ko sta leta 2018 skupaj gledala televizijo. Zaradi nenadnega zastoja srca in dihanja je začela dobivati krče. David pripoveduje, da je v nekaj minutah izgubila vse vitalne znake življenja.

Odpeljali so jo v bolnišnico in jo 25 minut oživljali, a je bila predolgo časa brez kisika.

- Oglas -

Po Davidovih besedah je utrpela motnjo, ki sicer ne vpliva na osnovne funkcije živčnega sistema, vendar ji posledice pomanjkanja kisika v možganih preprečujejo zaznavanje okolice. Zaradi tega je ostala trajnem vegetativnem stanju.

Ker je zadnja leta svojega življenja posvetil skrbi za svojo ženo, se je na družbenih omrežjih obrnil na pomoč ljudi, saj so zaradi dragega zdravljenja nastali veliki stroški. Zaradi 24 uren oskrbe, ki jo žena potrebuje namreč zadnja leta ni mogel hoditi na delo.

Po nesreči je bila Bruna skoraj dve leti v bolnišnici, potem pa so jo predali v domačo oskrbo, saj niso mogli več ničesar narediti zanjo.

Od dneva, ki mu na glavo obrnil življenje, je minilo že več kot pet let, a on še naprej upa na okrevanje in obija spomine na njuno življenje, ki jih objavlja na Instagramu. Številni njegovi sledilci ga podpirajo in komaj čakajo na njegove nove objave, kjer deli trenutno stanje in fotografije pred nesrečo.

Morda pa še obstaja upanje za okrevanje, ki pa stane 19.000 dolarjev, zato David upa, da bodo z donacijami zbrali dovolj denarja za zdravila in fizioterapijo.

- Oglas -

To pa je predanost in ljubezen, se strinjate?

.

NAJNOVEJŠE