0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaZdravljenje s svetlobo in sončni pripravki

Zdravljenje s svetlobo in sončni pripravki

MORDA VAS ZANIMA

Soleopatija je trenutno v Sloveniji nekoliko manj uveljavljena zdravilska metoda, več jo uporabljalo v Avstriji in Nemčiji. Svoje učinke dosega v povezavi z naravnim in zdravim načinom življenja. Pomaga si tudi z naravnimi pripravki, ki temeljijo na osončeni slani in izvirski vodi. Ta je po soleopatiji namreč temeljna sestavina zdravega živila.
SoleopatijaPri izboljšanju zdravja in celostnem uravnovešanju si lahko pomagamo s soleopatskimi pripravki, še pojasni sogovornica. Med drugim spodbujajo samozdravljenje telesa, njegovo ravnovesje in ga čistijo. Med njimi so:

  • svetosol pripravki – osončena in z rudninami obogatena slana voda, ki vsebuje tudi zdravilno informacijo iz žive narave, to je rudnin ali zdravilnih rastlin.
  • silicin pripravki – narejeni so iz zdravilnih rastlin in so v obliki
  • olj, pri katerih je osnova oljčno olje, vsebujejo pa lahko mak, šentjanževko in druge rastline
  • tinktur, pri katerih so deli rastlin namočeni v alkohol, na primer divji kostanj, ščetica
  • praškov iz zmletih zdravilnih rastlin, na primer omela, peteršilj …
- Oglas -
  • florasol pripravki – osončena slana voda z izvlečki zdravilnih rastlin.

Olja za pripravke naj bi bila ekološko pridelana, prav tako naj bi bile rastline za pripravke nabrane na ekološko čistih območjih. Za učinkovitost pripravkov je bistveno tudi, da so različni pripravki natančno določen čas izpostavljeni sončni svetlobi in shranjeni v posebnem barvnem steklu, ki nudi dobro zaščito pred vplivom svetlobe in podaljša trajnost pripravkov. “Vsi pripravki so osončeni in shranjeni v vijoličnem steklu, saj je to edino steklo, ki zadrži celoten sončni barvni spekter.

.

NAJNOVEJŠE