Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.
Dom & energijaSodelujte v ponedeljkovi nagradni igri

Sodelujte v ponedeljkovi nagradni igri

MORDA VAS ZANIMA

Tokrat smo ob izidu nove štrevilke revije Bodi eko za naše bralce, ki se bodo do konca jutrijšnjega dne, torej ponedeljka 16. 5. 2011 naročili na našo revijo  pripravili še dodatno nagradno igro.

- Oglas -

Revija Bodi ekoVsi, ki se boste naročili na elektronsko revijo Bodi eko danes ali  jutri do polnoči, sodelujete v nagradnem žrebanju za knjižice Moj sanjski vrt – Zelenjavni vrt. Poleg tega do konca maja še vedno lahko izkoristite promocijsko ceno celoletne naročnine, ki znaša samo 16,92 eur.

Knjiga Zelenjavni vrtVsi seveda sodelujete v nagradni igri za 1000 eur, vikend pakete in ostale lepe nagrade, med tistimi, ki pa se bodo naročili danes ali jutri, pa bomo izžrebali še 5 nagrajencev, ki bodo prejeli omenjeno knjižico.
Če se želite naročiti, kliknite tukaj
.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×