Se je 6. množično izumrtje že začelo?

Naš planet je bil priča petim množičnim izumrtjem, ki so bila povezana z naravnimi fenomeni, neodvisnimi od človeka.

Služila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

Stephanie Matto, ki je zaslovelav priljubljeni resničnostni oddaji 90 dni do poroke, se je pred nedavnim lotila zelo nenavadne poslovne dejavnosti.

Za multiplo sklerozo je najverjetneje kriv virus Epstein-Barr

Multipla skleroza je kompleksna avtoimunska bolezen, za katero je značilno propadanje mielinskih ovojnic, ki obdajajo živčne celice. Imunski sistem začne namreč mielin zaznavati kot...

Katera zelišča odpravijo kandido?

Kandida pa v telesu sprošča strupe, kar lahko privede do različnih črevesnih težav, kot so vnetja, izmenične diareje in zaprtja.

Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.
Dom & energijaSodelujte v ponedeljkovi nagradni igri

Sodelujte v ponedeljkovi nagradni igri

MORDA VAS ZANIMA

Tokrat smo ob izidu nove štrevilke revije Bodi eko za naše bralce, ki se bodo do konca jutrijšnjega dne, torej ponedeljka 16. 5. 2011 naročili na našo revijo  pripravili še dodatno nagradno igro.

- Oglas -

Revija Bodi ekoVsi, ki se boste naročili na elektronsko revijo Bodi eko danes ali  jutri do polnoči, sodelujete v nagradnem žrebanju za knjižice Moj sanjski vrt – Zelenjavni vrt. Poleg tega do konca maja še vedno lahko izkoristite promocijsko ceno celoletne naročnine, ki znaša samo 16,92 eur.

Knjiga Zelenjavni vrtVsi seveda sodelujete v nagradni igri za 1000 eur, vikend pakete in ostale lepe nagrade, med tistimi, ki pa se bodo naročili danes ali jutri, pa bomo izžrebali še 5 nagrajencev, ki bodo prejeli omenjeno knjižico.
Če se želite naročiti, kliknite tukaj
.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×