Ljubezen do sebe: 5 nasvetov, kako postati lastna »duša dvojčica«

Ljubezen do sebe je osnova srečnega, mirnega življenja. Vendar pa to ni nekaj, v kar bi se lahko preprosto prisilili. Pozitivne afirmacije pogosto niso dovolj.

Prepiri med partnerjema so lahko koristni

Prepiri so lahko koristni za okrepitev vezi med partnerjema – če seveda niso povezani z nespoštljivostjo in nasilnim obnašanjem.

Redno pitje kave je lahko koristno za vaše srce

Študija, ki je bila predstavljena na letošnjem kongresu Ameriškega združenja za kardiologijo, prinaša dobre novice za ljubitelje kave. Ne le da zmerno uživanje kave...

Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.

Ali vas občasno preseneti nadpovprečno močna menstruacija?

Menstruacije so večinoma precej šibke, spremljajoči »simptomi« pa mili, občasno pa vas kljub temu preseneti zelo močna menstruacija.
Zdravje & prehranaSlužila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

Služila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

MORDA VAS ZANIMA

Stephanie Matto, ki je zaslovela po zaslugi sodelovanja v priljubljeni resničnostni oddaji 90 dni do poroke (90 Day Fiancé), se je pred nedavnim lotila zelo nenavadne poslovne dejavnosti. Po naključju je namreč odkrila, da lahko služi z nečim, kar je pri večini predvsem razlog za zadrego – in sicer s svojimi vetrovi. Pri tem je šlo za vse prej kot zanemarljiv zaslužek, vendar je bila zvezdnica že kmalu prisiljena opustiti svojo dejavnost. Zaradi »delovnih obremenitev« je namreč pristala v bolnišnici …

Za kozarec, napolnjen z vetrovi, računala po 1000 dolarjev

- Oglas -

Ideja za prodajanje vetrov se je porodila novembra, ko je Stephanie Matto prejela nenavadno prošnjo enega od uporabnikov spletne strani Unfiltrd. Uporabnik je namreč želel kupiti kozarec, napolnjen z njenimi vetrovi. Stephanie Matto se je odločila, da ugodi prošnji, vendar je v zameno zahtevala tisoč ameriških dolarjev. Uporabnik se je strinjal – in na svoj dom že kmalu prejel zelo nenavadno naročilo. Stephanie Matto je kmalu ugotovila, da zanimanje za njene vetrove ni bilo omejeno na enega samega uporabnika, ampak so začeli željo po nakupu »vloženih vetrov« izražati tudi drugi. Ohranila je začetno ceno, torej tisoč ameriških dolarjev na kozarec – in nova naročila so kar deževala. To je pomenilo, da se je morala spraviti na delo, ki sprva ni bilo prenaporno. Zapletlo pa se je, ko je okoli božično-novoletnih praznikov ponudila poseben popust …

Da bi pravočasno odposlala vsa naročila, je uživala ogromno beljakovinskih živil

Število naročil se je po zaslugi prazničnega popusta seveda drastično povečale, s tem pa se je povečala tudi obremenitev. Prišlo je celo obdobje, ko je morala Stephanie Matto v dveh dneh napolniti kar 97 kozarcev. Da je lahko ohranjala zahtevani tempo, je morala seveda močno spremeniti svojo prehrano. Njen novi jedilnik je bil tako sestavljen predvsem iz različnih beljakovin. Prav ta skupina hranil je namreč najbolj znana po tem, da lahko v prevelikih količinah povzroča vetrove. Stephanie Matto je jedla predvsem stročnice, trdo kuhana jajca, jogurte in podobna živila. Nato pa se je odločila, da svoji prehrani doda še beljakovinske praške, saj je želela naročnike razveseliti s »posebej smrdečimi vetrovi«.

Nenaden pojav simptomov, ki so spominjali na simptome srčnega infarkta

Vse prej kot običajna poslovna ideja je poskrbela, da se je na računu Stephanie Matto v zelo kratkem časovnem obdobju nakopičilo ogromno dodatnega denarja. Zvezdnica je namreč s prodajo kozarcev, napolnjenih z vetrovi, zaslužila kar 200.000 ameriških dolarjev. Toda kot omenjeno, je imela kariera zelo kratek rok trajanja. Stephanie Matto je namreč po manj kot dveh mesecih od začetka prodajanja »vloženih vetrov« končala na urgenci, saj je imela občutek, da doživlja srčni infarkt. 

Kaplja čez rob naj bi bili proteinski napitki

Na dan, ko je začela doživljati zelo neprijetne simptome, je zaužila tri proteinske napitke, obenem pa si je privoščila ogromno skledo fižolove juhe. Nato je med ležanjem v postelji zaznala, da se dogaja nekaj nenavadnega. V trebuhu je namreč začutila močan pritisk, ki se je začel širiti navzgor, zaradi česar so se pojavile tudi težave z dihanjem. Poleg tega pa jo je ob vsakem poskusu vdiha uščipnilo pri srcu.

Predčasna upokojitev in zaslužen počitek za preobremenjeno črevesje

- Oglas -

Zaradi opisanih simptomov se je Stephanie Matto nemudoma odpravila na urgenco. Na srečo se je izkazalo, da ni šlo za nič resnejšega. Za težave ni bil kriv srčni infarkt, ampak je šlo za zelo močne bolečine, povezane z vetrovi. Toda čeprav se je zgodba končala srečno, se je zvezdnica odločila, da svojemu črevesju privošči zaslužen počitek.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×