Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
Lepota & kozmetikaŠentjanževa kopel in čaj za obraz

Šentjanževa kopel in čaj za obraz

MORDA VAS ZANIMA

Šentjanževka je pri nas vsekakor ena bolj poznanih zdravilnih rastlin, najbolje sicer poznano šentjanževo olje, ki blagodejno deluje pri opeklinah in drugih poškodbah kože, uporablja pa se lahko tudi za čaje, kot dodatek k prehrani in pa za zdravilne kopeli.

Šentjanžev čajŠentjanžev čaj za spiranje obraza.

- Oglas -

Potrebujete 15 cvetov šentjanževke, katere prelijete z enim litrom vrele vode, pokrijete in počakate 15 minut. Nato vse skupaj predcedite in pustite, da se pripravljena tekočina ohladi. Zatem si z njo temeljito umijte obraz. Tekočina deluje antiseptično, odpira in čisti pore, ter oži žile. Prav tako pa preprečuje tudi nastajanje kožnih gubic.

Šentjanževa kopel

Potrebujete svežo ali posušeno šentjanževko, katero zrežite na majhne koščke in jo zavijte v gazo – dobiti morate mošnjiček ali vrečko. To obesite tako, da bo preko nje tekla vroča voda. Ko kad napolnice z vodo, vrečko snemite in se okopajte – kopel koristi za živčne bolezni in šibke kosti.

Tako, pa ste spoznali še en čudež narave, ki deluje čudodelno na naše telo in organizem. Marsikdo vse do danes za šentjanževko najverjetneje še sploh slišal ni, nekateri pa iz nje že vrsto let pripravljajo učinkovito šentjanževo olje. Izognite se nakupu medicinskih kemikalij in si za lajšanje težav na katere pozitivno deluje šentjanževka, raje osmislite kakšen pripravek iz nje. Prisegajte na naravno!

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×