0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaŠentjanževa kopel in čaj za obraz

Šentjanževa kopel in čaj za obraz

MORDA VAS ZANIMA

Šentjanževka je pri nas vsekakor ena bolj poznanih zdravilnih rastlin, najbolje sicer poznano šentjanževo olje, ki blagodejno deluje pri opeklinah in drugih poškodbah kože, uporablja pa se lahko tudi za čaje, kot dodatek k prehrani in pa za zdravilne kopeli.

- Oglas -

Šentjanžev čajŠentjanžev čaj za spiranje obraza.

Potrebujete 15 cvetov šentjanževke, katere prelijete z enim litrom vrele vode, pokrijete in počakate 15 minut. Nato vse skupaj predcedite in pustite, da se pripravljena tekočina ohladi. Zatem si z njo temeljito umijte obraz. Tekočina deluje antiseptično, odpira in čisti pore, ter oži žile. Prav tako pa preprečuje tudi nastajanje kožnih gubic.

Šentjanževa kopel

Potrebujete svežo ali posušeno šentjanževko, katero zrežite na majhne koščke in jo zavijte v gazo – dobiti morate mošnjiček ali vrečko. To obesite tako, da bo preko nje tekla vroča voda. Ko kad napolnice z vodo, vrečko snemite in se okopajte – kopel koristi za živčne bolezni in šibke kosti.

Tako, pa ste spoznali še en čudež narave, ki deluje čudodelno na naše telo in organizem. Marsikdo vse do danes za šentjanževko najverjetneje še sploh slišal ni, nekateri pa iz nje že vrsto let pripravljajo učinkovito šentjanževo olje. Izognite se nakupu medicinskih kemikalij in si za lajšanje težav na katere pozitivno deluje šentjanževka, raje osmislite kakšen pripravek iz nje. Prisegajte na naravno!

.

NAJNOVEJŠE