Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
ŽivaliSaša Lendero opozarja na ustrezno skrb za štirinožce

Saša Lendero opozarja na ustrezno skrb za štirinožce

MORDA VAS ZANIMA

Saša Lendero je s pesmijo Gotof si izrazila svoje nezadovoljstvo s trenutnimi razmerami pri nas in tako izkazala svojo podporo ljudem, ki jih je na ulice prignala stiska. Poleg podpore ljudem pa je Lenderova tudi zaščitnica živali in v teh mrzlih dneh jo skrbi, ali je za vse živali ustrezno poskrbljeno.

- Oglas -

Saša Lendero

Na spletnem omrežju je zato pozvala vse lastnike štirinožcev naj v teh izjemno hladnih zimskih dneh in nočeh poskrbijo, da bo njihovim štirinožnim prijateljem toplo in udobno. Ljudi opozarja, kakšna morajo biti primerna pasja bivališča, ki bodo kužke zaščitila pred mrazom, in poziva, da je potrebno poskrbeti za ustrezno količino vode, ki jo štirinožci potrebujejo tudi pozimi. Obenem tudi vse naproša, da o tem obvestijo svoje prijatelje in sosede. Saša ima doma štiri muce, ki jih je rešila s ceste in ji zdaj lepšajo življenje. Tako kot za kužke je treba poskrbeti tudi za muce, je še zapisala na priljubljenem omrežju.

Foto: osebni arhiv

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×