0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

ŽivaliSaša Lendero opozarja na ustrezno skrb za štirinožce

Saša Lendero opozarja na ustrezno skrb za štirinožce

MORDA VAS ZANIMA

Saša Lendero je s pesmijo Gotof si izrazila svoje nezadovoljstvo s trenutnimi razmerami pri nas in tako izkazala svojo podporo ljudem, ki jih je na ulice prignala stiska. Poleg podpore ljudem pa je Lenderova tudi zaščitnica živali in v teh mrzlih dneh jo skrbi, ali je za vse živali ustrezno poskrbljeno.

- Oglas -

Saša Lendero

Na spletnem omrežju je zato pozvala vse lastnike štirinožcev naj v teh izjemno hladnih zimskih dneh in nočeh poskrbijo, da bo njihovim štirinožnim prijateljem toplo in udobno. Ljudi opozarja, kakšna morajo biti primerna pasja bivališča, ki bodo kužke zaščitila pred mrazom, in poziva, da je potrebno poskrbeti za ustrezno količino vode, ki jo štirinožci potrebujejo tudi pozimi. Obenem tudi vse naproša, da o tem obvestijo svoje prijatelje in sosede. Saša ima doma štiri muce, ki jih je rešila s ceste in ji zdaj lepšajo življenje. Tako kot za kužke je treba poskrbeti tudi za muce, je še zapisala na priljubljenem omrežju.

Foto: osebni arhiv

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×