Zdravje & prehranaS tetovažo mu je »povrnil« dele prstov, ki jih je izgubil pri...

S tetovažo mu je »povrnil« dele prstov, ki jih je izgubil pri poškodbi

MORDA VAS ZANIMA

Eric Catalano je eden tistih ljudi, ki se dobro zavedajo, da dobimo največ s tem, ko dajemo. Ta izjemen ustvarjalec tetovaž je namreč s svojim znanjem in talentom pomagal pri povrnitvi samozavesti mnogim, ki so prestali težko življenjsko preizkušnjo – in to povsem brezplačno. Pozornost širše javnosti je pred nedavnim pritegnila fotografija dveh dlani, ki je zakrožila po spletu. Gre za dlan identičnega človeka, ki je zaradi poškodbe izgubil zgornja dela dveh prstov, Catalano pa mu ju je nato »povrnil« z izredno realistično tetovažo. Na prvi pogled vsekakor ni mogoče ugotoviti, da nohti na desni dlani sploh niso pravi!

Navdih za nesebično pomoč je bila zgodba njegove babice

- Oglas -

Salon Catalana sicer že kar nekaj let obiskujejo ženske, ki so zaradi raka izgubile dojko. Mojster lahko namreč s pomočjo barv vizualno poustvari prsno bradavico. K tovrstnim tetovažam ga je sicer spodbudila zgodba njegove lastne babice, ki je zbolela za rakom na dojkah. Babica je na srečo uspešno premagala bolezen, vendar pa je bila potrebna dvojna mastektomija. Takrat je bil Catalano še premlad, da bi lahko kakor koli pomagal babici, vendar pa je kasneje prav v njeno čast priskočil na pomoč številnim drugim ženskam.

Moški povsem navdušen nad realističnim učinkom

Moški, ki je obiskal Catalana zaradi izgubljenih delov prstov, sicer ni pričakoval kaj dosti – a zato je bil na koncu toliko bolj šokiran. Realistični učinek, ki ga je uspel pričarati mojster tetoviranja, ga je povsem presenetil, seveda pozitivno. Catalano sicer od strank, ki poiščejo njegovo pomoč zaradi bolezni ali poškodbe, noče sprejemati denarja. Pravi namreč, da svojih storitev ne more zaračunavati nekomu, ki je prestal nekaj tako hudega.

Tako tovrstne tetovaže že več let ustvarja povsem brezplačno. Šele pred kratkim se je odločil, da začne zbirati prostovoljne donacije na spletu, saj za svoje delo vendarle potrebuje precej drage materiale. Za ta korak se je odločil, ko je ugotovil, da bo le tako lahko še naprej razdajal svoje talente in čas, ne da bi moral za to zahtevati denar od tistih, ki so preboleli hudo bolezen ali utrpeli težjo poškodbo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×