Bodi eko oktober 2017

Revija Bodi eko, oktober 2017

V oktobrski številki revije Bodi eko smo za vas pripravili polno košarico jesenskih nasvetov za dobro počutje, koristno in slastno uporabo jesenskih darov narave in navdihujočih zgodb.
Cellergie NADH

Kako zvišati energijo, umske sposobnosti in koncentracijo?

V današnjem času zahteve in pričakovanja tako v službi, kot v šoli in pri študiju le še naraščajo. S tem se nenehno višajo tudi naše potrebe po energiji.
Toplotne črpalke

Toplotne črpalke: investicija v okolje, topel dom in prihodnost

Toplotne črpalke so vedno bolj priljubljene, saj so energetsko učinkovit in okolju prijazen sistem za ogrevanje prostorov in pripravo tople sanitarne vode.

Revija Bodi eko, september 2017

September je mesec novih začetkov, pozabljenega vonja po šolskih klopeh in vrnitve v rutino. Nove obveznosti večinoma pomenijo tudi nov odmerek stresa.

Lokalno je aktualno: v harmoniji z okoljem

V vročem poletju, kot je letošnje, radi posegamo po svežem sadju in zelenjavi, saj nam prija lahka in sočna hrana.

Prva bio otroška hrana s certifikatom Demeter pod lastno blagovno znamko

Pri Hoferju v okviru lastne blagovne znamke Natur aktiv najmlajšim ponujajo prvovrstne bio otroške kašice s certifikatom Demeter iz sestavin ekološkega/biodinamičnega kmetijstva. Pridelane so...

3 zelena pravila za prehranjevanje na poti

Čas počitnikovanja je na vrhuncu, a preden se zleknemo na težko pričakovano plažo ali osvojimo svoj najljubši vrh, nas do tja običajno čaka še daljša vožnja.

Decentralni prezračevalni sistemi – zdrav trend, ki izboljša kakovost bivanja!

Ste že slišali, da je zdaj končno na voljo rešitev, ki za vselej počisti z odvečno vlago v vašem domu in poskrbi za nenehen dotok svežega zraka?

Popoln eko oddih v objemu narave in tradicije

Iščete drugačen, popoln eko oddih, v zavetju neokrnjene narave, kjer za vas kraljevsko poskrbijo s prvovrstno ponudbo domače hrane, po kateri bodo vaše brbončice od zadovoljstva kar zapele?

Vnetje mehurja poleti: Kako si lahko pomagamo?

Tveganje za okužbe sečil, med njimi tudi za neprijetno vnetje mehurja, se v poletnih mesecih močno poveča.

PREDSTAVLJAMO

Kaj berejo drugi: