Revija Bodi eko, April 2017

V aprilski številki revije Bodi eko smo se pogovarjali z igralko Majo Blagovič, obiskali ekološko kmetijo, za vas raziskali, kako je možno, da nam nadležna glivica kandida še vedno pride do živega.

Kako izgubiti odvečne kilograme, izboljšati svoje zdravje in spremeniti svoj odnos do lastnega telesa?

Katere so najpogostejše napake pri hujšanju? Zakaj se tolikokrat zgodi, da smo neuspešni ali obupamo, ko ni konkretnih rezultatov?
Urban Jungle izdelki

Urbani vrtnarji ste izbrali Urban Jungle

Blagovna znamka Urban Jungle je plod slovenskega znanja in razvoja. Linijo sestavlja pet ključnih izdelkov, ki urbanim vrtnarjem na zelo preprost način.
Jajca - Hofer

Hofer prvi v Sloveniji ukinil jajca iz baterijske reje

Hofer je tako postal prvi trgovec, ki je s svojih polic umaknil kokošja jajca iz baterijske reje. Vsa sveža jajca so tako iz talne, proste ali ekološke reje.
Bodi eko marec 2017

Revija Bodi eko, Marec 2017

Za vas smo pripravili nasvete za razstrupljanje s čemažem in vse o tem, zakaj je užitna divja hrana, ki je bo v gozdovih in travnikih kmalu v izobilju, izotonik za naše telo in dušo.

Zdravi Recepti – za zdravo zimo, polno energije

Čas je za novo zbirko zdravih receptov, ki bo vaš koristni pomočnik pri pripravi slastnih obrokov, ki bodo tokrat dišali po ajurvedi, zimi in vitaminih.
Eko meso

Koristi ekološkega mesa za človeški organizem

»Povej mi, kaj ješ, in povem ti, kdo si.« Star pregovor, ki drži kot pribit. In če se poglobimo v to, kaj vse vsebuje industrijsko pridelana in predelana hrana, ki je sodobni človek zaužije največ, potem se je vredno vprašati tudi, kaj s tovrstno hrano človek vnaša v svoj organizem.
Bodi eko december 2016

Revija Bodi eko, December 2016

Prazniki se približujejo s svetlobno hitrostjo, zato je tudi decembrska izdaja revije Bodi eko praznično obarvana.

Zdravi Recepti – ko iz kuhinje zadiši po zdravju

Izšla je nova revija Zdravi Recepti. Na svoj račun boste prišli vsi, ki si želite zdravih in preprostih obrokov.
ekološko meso

Za zdravo telo po ekološko meso

Trgovske police se danes šibijo pod težo mesnih proizvodov različnih proizvajalcev. Če boste med njimi poiskali take z oznako eko, zagotovo ne boste zgrešili.

Slovenska EKO Ponudba