krema za sončenje

Kako izbrati učinkovito kremo za zaščito pred soncem?

Ste razmišljali, da lahko tudi z izborom sončne kreme usodno vplivate na okolje in svoje zdravje? Preverite, kako izbrati najbolj optimalno zaščito pred soncem.

Preizkusite brezplačne vzorce novih TENA Lady Slim predlog za oslabljen mehur

Vsaka četrta ženska nad 35 leti lahko doživi eno od oblik neželenega uhajanja urina. Ne dovolite, da oslabeli mehur vpliva na vaše vsakdanje načrte in vašo samozavest.

Uglasite mikrobiom, uglasite svoje telo!

Naše celice in mikrobiom so namreč zelo občutljivi na mnoge dejavnike iz okolja. Poškodujejo jih dodatki v predelanih živilih, pesticidi v sadju in zelenjavi, klorirana voda, nezdrave razvade.

Zavarujmo se pred plesnijo in poskrbimo za kakovostnejši zrak

Vsak, ki ima svoj bivalni prostor, si gotovo želi doseči, da bo njegov dom oaza dobrega počutja in hkrati poskrbeti, da tako v sedanjosti kot v prihodnosti ne bo imel prevelikih stroškov vzdrževanja.

Zgodba mladega očeta: Ko Crohnova bolezen postavi življenje na glavo

Navdihujoča zgodba Simona Štelcerja, mladega očka dveh otrok, ki je pred leti zbolel za hudo obliko Crohnove bolezni, ki mu je povsem spremenila življenje.
Tara Zupančič

Tara Zupančič: »Odkar sem v življenju srečnejša, sem tudi bolj zdrava.«

Voditeljica Tara Zupančič je z nami spregovorila o tem, kako je s pozitivnim razmišljanjem in trdim delom na sebi premagala zdravstvene težave.

Kako do slastnih rdečih paradižnikov?

Po eni strani je paradižnik nezahteven za vzgojo, po drugi strani pa je zelo zahteven, saj je občutljiv na vremenske razmere in dovzeten za številne bolezni.

Tekoča moč narave za bleščečo polt

Si predstavljate, da se v eni mali kapljici skriva popoln eliksir za vašo kožo? To so popolnoma naravna 100% rastlinska lepotilna olja, ki so že tisočletja lepotna skrivnost žensk s čudovito poltjo, ki vzame sapo.
Sožitje rastlin

Zelenjavni vrt na balkonu: Sožitje okrasnih in okusnih rastlin

Z željo do vsaj nekaj domačega pridelka v zadnjih letih vedno bolj aktualne postajajo zasaditve z užitnimi rastlinami v kombinaciji s cvetjem.

Očistite življenje in izgubite odvečne kilograme

Skrajni čas je, da si priznamo, da hujšanje nikoli ne bo preprosto, a to nikakor ne pomeni, da je nemogoče. Stara modrost – zdrav duh lahko prebiva samo v zdravem telesu, ni še nikoli doslej bolj veljala.

Predstavljamo vam

Ne spreglejte