Tekoča moč narave za bleščečo polt

Si predstavljate, da se v eni mali kapljici skriva popoln eliksir za vašo kožo? To so popolnoma naravna 100% rastlinska lepotilna olja, ki so že tisočletja lepotna skrivnost žensk s čudovito poltjo, ki vzame sapo.
Sožitje rastlin

Zelenjavni vrt na balkonu: Sožitje okrasnih in okusnih rastlin

Z željo do vsaj nekaj domačega pridelka v zadnjih letih vedno bolj aktualne postajajo zasaditve z užitnimi rastlinami v kombinaciji s cvetjem.

Očistite življenje in izgubite odvečne kilograme

Skrajni čas je, da si priznamo, da hujšanje nikoli ne bo preprosto, a to nikakor ne pomeni, da je nemogoče. Stara modrost – zdrav duh lahko prebiva samo v zdravem telesu, ni še nikoli doslej bolj veljala.
negovalni triki za lepo kožo

Negovalni triki za čudovito kožo

Vstopite v pomlad z nasmehom, ki bo krasil svežo, sijočo in zdravo kožo. Ta pa je seveda rezultat pravilne nege.

Revija Bodi eko, April 2017

V aprilski številki revije Bodi eko smo se pogovarjali z igralko Majo Blagovič, obiskali ekološko kmetijo, za vas raziskali, kako je možno, da nam nadležna glivica kandida še vedno pride do živega.

Kako izgubiti odvečne kilograme, izboljšati svoje zdravje in spremeniti svoj odnos do lastnega telesa?

Katere so najpogostejše napake pri hujšanju? Zakaj se tolikokrat zgodi, da smo neuspešni ali obupamo, ko ni konkretnih rezultatov?
Urban Jungle izdelki

Urbani vrtnarji ste izbrali Urban Jungle

Blagovna znamka Urban Jungle je plod slovenskega znanja in razvoja. Linijo sestavlja pet ključnih izdelkov, ki urbanim vrtnarjem na zelo preprost način.
Jajca - Hofer

Hofer prvi v Sloveniji ukinil jajca iz baterijske reje

Hofer je tako postal prvi trgovec, ki je s svojih polic umaknil kokošja jajca iz baterijske reje. Vsa sveža jajca so tako iz talne, proste ali ekološke reje.
Eko meso

Koristi ekološkega mesa za človeški organizem

»Povej mi, kaj ješ, in povem ti, kdo si.« Star pregovor, ki drži kot pribit. In če se poglobimo v to, kaj vse vsebuje industrijsko pridelana in predelana hrana, ki je sodobni človek zaužije največ, potem se je vredno vprašati tudi, kaj s tovrstno hrano človek vnaša v svoj organizem.
ekološko meso

Za zdravo telo po ekološko meso

Trgovske police se danes šibijo pod težo mesnih proizvodov različnih proizvajalcev. Če boste med njimi poiskali take z oznako eko, zagotovo ne boste zgrešili.

Slovenska EKO Ponudba