Revija Bodi ekoRevija Bodi eko, september 2018

Revija Bodi eko, september 2018

MORDA VAS ZANIMA

Ne zamudite septembrske številke revije Bodi eko, saj smo za vas pripravili izjemno pester nabor tematik, ki vam bodo v pomoč pri vsakdanjih težavah.
Revija Bodi eko - september 2018

Jesen v znamenju kostanja: okusni recepti in pripravki za boljše zdravje

- Oglas -

Kmalu bo tukaj sezona nabiranja kostanja, zato smo zbrali najbolj zanimive in uporabne nasvete in recepte, ki vključujejo tako navadni kot divji kostanj. Naučili se bomo tudi, kako lahko s pripravki iz kostanja preženemo glivice …

Lepota po domače: Nega kože z domačimi pripravki

Nekoč smo rekli: kar je dobro za v usta, je dobro tudi za na kožo, kar pa ni užitno, tudi koži ne ponujajmo! Po mnogih letih preučevanja in izkušenj sem se prepričala, da to še kako drži. Privoščite vaši koži najboljše. V reviji boste našli učinkovite in terapevtske pripravke in nasvete za učinkovito nego kože z naravnimi sestavinami

Licencirana trenerka de Bonove metode Nastja Mulej: Razmišljanja se je treba naučiti

Nastja Mulej je ženska tisočerih talentov. Svet ima v malem prstu, saj je veliko potovala. V življenju je počela že veliko stvari. Nemirni duh in radovednost sta jo gnala naprej. Da bi si zaslužila za potovanja, ji ni bilo težko poprijeti za nobeno delo. Bila je manekenka, čistilka, novinarka, strokovna sodelavka in še bi lahko naštevali …

Vstopite v jesen z močnim imunskim sistemom

Večina ljudi se na pomen krepitve imunskega sistema na žalost spomni šele pozimi, že ko razsajajo virusi. Vendar pa je dobro, da se začnete na to obdobje pripravljati čim prej. Zato vam bomo  predstavili nekaj možnosti, kako okrepiti imunski sistem s pomočjo prehrane in določenih rastlin …

Rešilne bilke zoper stres

- Oglas -

Stres je v sodobnem razvitem svetu naš stalni spremljevalec. S tem se moramo tako ali drugače sprijazniti in soočiti. Predstavili vam bomo nekaj rešitev, ki se navezujejo na naravo oziroma na rastlinski svet, medtem ko je drugi sklop predlogov vezan predvsem na različne tehnike, metode, načela, koncepte, ki so rezultat delovanja človeškega uma.

Simone Godina: S prehrano do hormonskega ravnovesja

Na hormonsko ravnovesje po funkcionalni medicini vplivajo prehrana, okolje, življenjski slog in genetika. »Ključna je neustrezna prehrana, ki vpliva na odziv imunskega sistema, poškoduje črevesno sluznico in sproži tvorbo protiteles.

Prebrali boste lahko, kaj Simone Godina svetuje v primerih:

  • Pri težavah s ščitnico
  • Prepustnosti črevesja
  • Osteopeniji (pomanjkanju kalcija)
  • Nastajanu cist
  • V menopavzi in pomanjkanju libida pri ženskah …

Melisa lajša prebavne težave in pomaga pri psiholoških motnjah

Melisa deluje proti virusom, zato jo kot domače zdravilo lahko uporabimo pri herpesu na ustnicah. Melisa lahko pomaga tudi pri težavah s prekomernim delovanjem žleze ščitnice. Učinkovita je tudi pri navadnih bradavicah na rokah in pri bradavicah na podplatih. Recepte in navete seveda najdete v naši septembrski reviji.

Vitamini za zdravo in lepo kožo

Hrana je za lepoto in zdravje kože skoraj bolj pomembna od kozmetičnih izdelkov, saj vsi vemo, da je koža »ogledalo« tega, kar se dogaja v našem telesu. Vendar pa to ne bo še eden izmed splošnih člankov o tem, katero hrano je dobro uživati, pač pa se bom tokrat posvetila nekaj ključnim vitaminom, ki so pomembni za zdravo in sijočo kožo ter njeno normalno delovanje. Pogledali si jih bomo tako skozi prehrano kot tudi prek uporabe v kozmetičnih izdelkih.

Slovenska inovacija v ekološkem boju proti škodljivcem

Glavno nagrado na natečaju Rektorjeva nagrada za naj inovacijo Univerze v Ljubljani 2018 je prejela skupina znanstvenikov, ki razvija spojine, ki delujejo na škodljive mikrobe na rastlinah, jih varujejo, hkrati pa ne pustijo za seboj škodljivih snovi, ki bi nato vplivale na ljudi, ki jedo te rastline …

Naj je dih naš navdih: Poanta duhovnosti je v sproščenosti

Emil Ledenko je v življenju izkusil velike vzpone in padce, a tudi ko je bila tema zaradi bolezni najgostejša, se ni predal. Trdovratna kalcifikacija sklepov in križa, ki ga je spremljala 15 let in grozila, da mu bo preprečila gibanje, se je umaknila pred mrzlo vodo in posebnimi dihalnimi vajami, s katerimi lahko vplivamo na vse fiziološke procese v telesu.

- Oglas -

Vse to in se več boste našli v poletni izdaji revije Bodi eko.

Nova številka v prodaji od četrtka, 30. 9. 2018.

Revijo Bodi eko najdete v vseh trafikah, trgovinah Spar, E.Leclerc, Mercatorjevih trgovinah, bencinskih servisih, pa tudi na poštah.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×