Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Revija Bodi ekoRevija Bodi eko, marec 2019

Revija Bodi eko, marec 2019

MORDA VAS ZANIMA

Po starem rimskem koledarju se je novo leto začelo s pomladjo, prvi mesec v letu je bil marec. Ime je dobil po rimskem bogu vojne Marsu. Staro slovensko ime za marec je sušec in pomeni čas, ko se po zimi zemlja začenja sušiti ter pripravljati na pomladno rast. Čeprav z marcem dandanes ne začenjamo več novega leta, je v tem mesecu vseeno nekaj simbolnega začetka, če nič drugega, pa začetek koledarske pomladi. In pravzaprav je vseeno, ali je začetek leta ali zgolj začetek pomladi, vedno je pravi čas, kadar se odločimo narediti nekaj dobrega – za druge ali zase. In prav revija Bodi eko vam bo pri tem vedno v veliko pomoč.

Revija Bodi eko - marec 2019_small
- Oglas -

Z naslovnice tokratne številke se vam zadovoljno nasmiha Ana Praznik. Razlog za zadovoljstvo je v njenem novem poslanstvu z dobrodelno noto, ki ga opravlja, in v resnici, ki jo je pri tem delu spoznala ter jo polaga tudi drugim na srce: bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas. Tako se boste tudi izognili stresu, ki vodi v različne bolezni ter zmanjšuje kakovost našega bivanja. Več o stresu in vzrokih zanj vam obširneje predstavljamo na naslednjih straneh.

Ker pa je pomlad tudi čas čiščenja in očiščevanja, vam bo prav gotovo prišel prav članek o spomladanskem čiščenju doma z doma pripravljenimi čistili ali pa članek o 21-dnevnem razstrupljanju telesa. Zdravo življenje je namreč postalo modno. Če ne z drugim, pa lahko za svoje zdravje poskrbite tudi s tem, da pazite, kje in kakšno hrano kupujete.

Spoznajte, kaj se skriva za izrazi eko, bio in organsko, ki jih trgovci radi uporabljajo, da bi pritegnili kupce. Pri tem ne pozabite tudi na embalažo, v kateri se nahajajo kupljeni izdelki in ki predstavlja vse večji okoljski problem.

V reviji vam predstavljamo koncept trgovin, ki prodajajo izdelke brez plastične embalaže, kar se vse bolj širi tudi po Sloveniji. Z malce osveščenosti boste prispevali k boljšemu stanju našega planeta.

V marčevski izdaji revije Bodi eko boste našli tudi:

 • 21-dnevno spomladansko čiščenje telesa
 • Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas
 • Kako si lahko sami pomagamo pri cistitisu ali vnetju sečnika
 • Kako se učinkovito boriti proti stresu
 • Premagajte slabokrvnost in pomanjkanje železa
 • Melatonin za spanje in zdravje
 • Na poti k novim spoznanjem v medicini: Gigantocelični arteritis
 • Eko, bio in organska živila v naših trgovinah
 • Z ajurvedo do harmonije telesa in duha
 • Spomladansko čiščenje doma brez nevarnih kemikalij
 • Dišeča vijolica: vsestranska zdravilna rastlina
 • Miti in zmote o eteričnih oljih
 • Si Slovenci lahko privoščimo električne avtomobile?
 • Trgovine brez plastične embalaže: Koncept, ki se počasi uveljavlja tudi v Sloveniji
 • Kam letijo čebele

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×