Rastline v spalnici

Da so problemi s spancem postali dobro znani že marsikomu od nas, ni nič nenavadnega. Nekateri poizkušajo z raznimi tehnikami sproščanja, bananinimi čaji, a še vedno nič ne pomaga. Če ste tudi vi poizkusili že marsikaj, je ta članek naravnost za vas.

Mati Narava ima številne ase v rokavu in rešitve pri raznovrstnih težavah ter se sprašujemo kako bi bilo, če bi imeli del narave v svojem domu in bi tako bil naš spanec boljši. Tudi NASA je pred kratkim izvedla študije o pomirjujočem in čistilnem učinku rastlin na okolje.

Ena izmed rešitev je, da si prinesete v svoje domovanje kar rastline, ki imajo veliko dobrodejnih koristi: boljša kakovost zraka, zmanjševanje stresa, manjša anksioznost, boljši vonj, blagodejno počutje, preprečujejo bolezni in vročino, pospešujejo razpoloženje in delovanje možganov. Preberite si katere rastline se priporočajo, da jih gojite v vašem domu.

Preverite, katera rastlina je najbolj primerna za vas. Kliknite na številke spodaj, da se vam odprejo posamezni sklopi strani.