0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaPreštejte črte na zapestju ... Koliko jih imate? Preverite, kaj pomenijo!

Preštejte črte na zapestju … Koliko jih imate? Preverite, kaj pomenijo!

MORDA VAS ZANIMA

Zapestne črte so se nahajajo horizontalno na vašem zapestju in imajo več različnih pomenov, ki so vezani na za zdravje, počutje, srečo, uspeh …

- Oglas -

Metafizika povezuje število zapestnih linij s tem, kako dolgo bo oseba živela. V resnici je to teorija ki pravi, da več kot imamo črt na zapestju, dlje bomo živeli. Če je prva črta jasno vidna in neprekinjena, predstavlja 23 – 28 let življenja; druga črta označuje 46 – 56 let življenja, tretja pa 69-84 let življenja. Zadnja ali četrta črta predstavlja več kot 84 let življenja. Četrta linija se pojavi je precej redko, saj je tipično število zapestnih črt običajno dve do tri.

In kaj nam še povedo zapestne črte?

Prva črta je pravzaprav najpomembnejša izmed vseh. Če je ta linija dobro prepoznavna in globoka, naj bi to pomenilo dobro splošno zdravje in odlično fizično sposobnost. Če je prva črta nejasna ali slabo vidna, nakazuje na zdravstvene težave.
Pri ženskah, če je prva črta obrnjena oziroma poteka proti začetku dlani, ali je prekinjena, to pomeni ginekološke težave, kot so neplodnost, neredne ali odsotne menstruacije itd. Pri moških, taka smer črte to pomeni težave s prostato, sečili in reproduktivnimi organi.

Druga zapestna črta je povezana z osebnim premoženjem, blaginjo in srečo. Idealno je, da je ta črta neprekinjena in dobro vidna.

- Oglas -

Tretja zapestna črta se nanaša na kariero in uspeh. Osebe na vplivnih mestih imajo navadno ravno in neprekinjeno črto.

Četrta črta je običajno je vzporedna s tretjo in jo podpira ter povečuje njen vpliv.

vir: healthyfoodteam.com

.

NAJNOVEJŠE