Revija Bodi eko, februar 2022

Pred vami je prva letošnja številka revije Bodi eko. V njen boste našli kup nasvetov in receptov, s katerimi si boste lahko na naraven način izboljšali svoje zdravje in počutje.

Zakaj je tako težko videti dobro v sočloveku?

Prehitro obsojanje je zelo razširjena težava. Tako sočloveku hitro pripišemo slabe namene, precej težje pa v drugih ljudeh ugledamo dobro – tudi ko gre za naše bližnje.

Uporaba tehnologije za prepoznavo obraza pri razdeljevanju šolskih kosil

Vodstvo teh šole se je odločilo, da pri razdeljevanju šolskih kosil uvede metodo, ki temelji na prepoznavanju obrazov.

Preprost trik za vse, ki zvečer težko zaspite

Koliko časa običajno mine od vašega odhoda v posteljo do trenutka, ko potonete v zaslužen spanec?

Se je 6. množično izumrtje že začelo?

Naš planet je bil priča petim množičnim izumrtjem, ki so bila povezana z naravnimi fenomeni, neodvisnimi od človeka.

Služila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

Stephanie Matto, ki je zaslovelav priljubljeni resničnostni oddaji 90 dni do poroke, se je pred nedavnim lotila zelo nenavadne poslovne dejavnosti.

Za multiplo sklerozo je najverjetneje kriv virus Epstein-Barr

Multipla skleroza je kompleksna avtoimunska bolezen, za katero je značilno propadanje mielinskih ovojnic, ki obdajajo živčne celice. Imunski sistem začne namreč mielin zaznavati kot...

Katera zelišča odpravijo kandido?

Kandida pa v telesu sprošča strupe, kar lahko privede do različnih črevesnih težav, kot so vnetja, izmenične diareje in zaprtja.
Zdravje & prehranaPreštejte črte na zapestju ... Koliko jih imate? Preverite, kaj pomenijo!

Preštejte črte na zapestju … Koliko jih imate? Preverite, kaj pomenijo!

MORDA VAS ZANIMA

Zapestne črte so se nahajajo horizontalno na vašem zapestju in imajo več različnih pomenov, ki so vezani na za zdravje, počutje, srečo, uspeh …

- Oglas -

Metafizika povezuje število zapestnih linij s tem, kako dolgo bo oseba živela. V resnici je to teorija ki pravi, da več kot imamo črt na zapestju, dlje bomo živeli. Če je prva črta jasno vidna in neprekinjena, predstavlja 23 – 28 let življenja; druga črta označuje 46 – 56 let življenja, tretja pa 69-84 let življenja. Zadnja ali četrta črta predstavlja več kot 84 let življenja. Četrta linija se pojavi je precej redko, saj je tipično število zapestnih črt običajno dve do tri.

In kaj nam še povedo zapestne črte?

Prva črta je pravzaprav najpomembnejša izmed vseh. Če je ta linija dobro prepoznavna in globoka, naj bi to pomenilo dobro splošno zdravje in odlično fizično sposobnost. Če je prva črta nejasna ali slabo vidna, nakazuje na zdravstvene težave.
Pri ženskah, če je prva črta obrnjena oziroma poteka proti začetku dlani, ali je prekinjena, to pomeni ginekološke težave, kot so neplodnost, neredne ali odsotne menstruacije itd. Pri moških, taka smer črte to pomeni težave s prostato, sečili in reproduktivnimi organi.

Druga zapestna črta je povezana z osebnim premoženjem, blaginjo in srečo. Idealno je, da je ta črta neprekinjena in dobro vidna.

Tretja zapestna črta se nanaša na kariero in uspeh. Osebe na vplivnih mestih imajo navadno ravno in neprekinjeno črto.

- Oglas -

Četrta črta je običajno je vzporedna s tretjo in jo podpira ter povečuje njen vpliv.

vir: healthyfoodteam.com

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×