fbpx
Domov Dom & energija Prenesite programsko opremo prek spleta

Prenesite programsko opremo prek spleta

Namesto, da kupujete programsko opremo v trgovinah, kjer dobite zraven samega CDja še obilico drugega papirja in plastike, raje kupite in ‘potegnite’ programsko opremo kar prek interneta.

Tako boste prihranili na naravnih virih, gorivu ter času. CDji so narejeni iz neobnovljivega vira, to je nafta. In glede na to, da se počasi že začenjamo soočati z naftno krizo in fosilnih goriv, je zmanjšanje proizvodnje CDjev dober začetek. Poleg tega, pa je CDje tudi težko reciklirati.

Sam program, katerega kupite v trgovini je zapisan na CDju, ta je dan v plastično škatlico, ki vsebuje tudi manjšo knjižico z navodili, vse to pa je zavito v plastično folijo. Po možnosti pa vam prodajalec celotno stvar tako ali tako vrže v plastično vrečko.

Najbolj žalostno je pa to, da na koncu takšni CDji in vse ostalo kar sodi zraven, konča v smeteh.
Zato bodite ekološki in kupujte programsko opremo preko interneta – prihranili boste veliko več, kot si na prvi pogled mislite!

- Oglas -

Najnovejše

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×