Oči – to nam lahko povedo o našem zdravju

Oči lahko razkrijejo ogromno o našem zdravju. Z napredkom sodobne tehnologije so se tako odprle zanimive možnosti neinvazivnih diagnostičnih metod.

Poletni horoskop 2022

Kaj si lahko obetate od tokratnega poletja? Vam bodo zvezde naklonjene ali se morate pripraviti na specifične izzive? Odgovori vas čakajo v poletnem horoskopu 2022 …

Eko poroka: 5 nasvetov za okolju prijaznejše poročno slavje

Poroke so namreč pogosto zelo obremenjujoče za okolje. Vendar pa lahko na srečo organizirate prečudovito »eko poroko«.

Je pridobivanje kilogramov po menopavzi zares neizbežno?

Pogosto slišimo, da je menopavza skorajda neizbežno povezana s pridobivanjem kilogramov.

5 vrst zelenjave, pri katerih je toplotna obdelava koristna

Katere so tiste vrste zelenjave, ki jih sicer lahko uživamo tudi presne, vendar je praviloma precej bolje, če jih pred zaužitjem toplotno obdelamo?

Razrešena velika uganka, povezana s parkinsonovo boleznijo

Znanstvenikom je uspelo najti odgovor na pomembno vprašanje, povezano s parkinsonovo boleznijo.

Revija Bodi eko, Julij-Avgust 2022

Kaj je lepšega v vročih poletnih dneh, kot to, da se lahko uležemo v senco in v roke vzamemo odlično revijo s koristnimi nasveti in recepti?

Nič več opičjih koz?

Sama bolezen se sicer žal ne poslavlja, toda vse kaže, da se bo kmalu poslovilo njeno trenutno ime.
Dom & energijaPrenesite programsko opremo prek spleta

Prenesite programsko opremo prek spleta

MORDA VAS ZANIMA

Namesto, da kupujete programsko opremo v trgovinah, kjer dobite zraven samega CDja še obilico drugega papirja in plastike, raje kupite in ‘potegnite’ programsko opremo kar prek interneta.

- Oglas -

Tako boste prihranili na naravnih virih, gorivu ter času. CDji so narejeni iz neobnovljivega vira, to je nafta. In glede na to, da se počasi že začenjamo soočati z naftno krizo in fosilnih goriv, je zmanjšanje proizvodnje CDjev dober začetek. Poleg tega, pa je CDje tudi težko reciklirati.

Sam program, katerega kupite v trgovini je zapisan na CDju, ta je dan v plastično škatlico, ki vsebuje tudi manjšo knjižico z navodili, vse to pa je zavito v plastično folijo. Po možnosti pa vam prodajalec celotno stvar tako ali tako vrže v plastično vrečko.

Najbolj žalostno je pa to, da na koncu takšni CDji in vse ostalo kar sodi zraven, konča v smeteh.
Zato bodite ekološki in kupujte programsko opremo preko interneta – prihranili boste veliko več, kot si na prvi pogled mislite!

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×