Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
Zdravje & prehranaPremagala je težave s ščitnico

Premagala je težave s ščitnico

MORDA VAS ZANIMA

Sonja, štiriinštiridesetletna mamica dveh odraslih otrok iz Gornje Radgone, je odraščala v okolju, ki je prijazno zdravju, in vse življenje uživala domačo hrano, po drugem rojstvu pa so se začele hude težave, ki so se iz dneva v dan stopnjevale.

- Oglas -

Sonja

Kmalu so ji močno začeli izpadati lasje, kar naenkrat je bila po vsaki zaužiti hrani napihnjena in brez energije. »Pridobila sem kar nekaj kilogramov, hitro sem se utrudila in moja koža je postala zelo suha,« pripoveduje Sonja. »Po prigovarjanju prijateljice sem odšla k zdravniku, ki je izmeril vrednosti ščitničnega TSH hormona. Po njegovem mnenju je bilo z mano vse v redu, jaz pa sem se iz dneva v dan slabše počutila. Nisem imela več volje do življenja, kar me je pripeljalo do tablet za depresijo. Po petih letih jemanja je moja teža s 60 kilogramov narasla na 85, imela sem povišan pritisk in holesterol.« …

Več si preberite v tiskani reviji Bodi eko (junij 2013) >>

 

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×