Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.

Na vidiku nova pomoč za osebe z endometriozo

Endometrioza je bolezenska motnja, za katero je značilno pojavljanje tkiva, katerega lastnosti so zelo podobne maternični sluznici, zunaj maternice.

Ne dopustite, da vas zamera razžre od znotraj

Zamera je lahko povezana z zelo konkretnimi dogodki – na primer z izdajo ali ponižanjem.

Govorjenje med spanjem: kaj je krivo za ta pojav?

Govorjenje med spanjem se zdi na prvi pogled predvsem komično. Osebe, za katere se izve, da ponoči rade »poklepetajo same s sabo«.

Psi v povprečju razumejo kar približno 90 človeških besed in fraz

Psi v povprečju razumejo približno 90 človeških besed in fraz.

Popolna nedelja za dober začetek naslednjega tedna

Nedelja je sicer za mnoge ljudi dela prost dan, vendar so osebe, ki nedeljo dojemajo kot svoj najljubši dan v tednu, precej redke.

Podrgnite česen po stopalih … in v ustih boste že kmalu začutili znan okus!

Ali ste vedeli, da lahko okušamo tudi s stopali? Če mislite, da gre za nekakšno čudno šalo, se lahko o resničnosti te trditve precej hitro prepričate sami.
Zdravje & prehranaPremagala je težave s ščitnico

Premagala je težave s ščitnico

MORDA VAS ZANIMA

Sonja, štiriinštiridesetletna mamica dveh odraslih otrok iz Gornje Radgone, je odraščala v okolju, ki je prijazno zdravju, in vse življenje uživala domačo hrano, po drugem rojstvu pa so se začele hude težave, ki so se iz dneva v dan stopnjevale.

- Oglas -

Sonja

Kmalu so ji močno začeli izpadati lasje, kar naenkrat je bila po vsaki zaužiti hrani napihnjena in brez energije. »Pridobila sem kar nekaj kilogramov, hitro sem se utrudila in moja koža je postala zelo suha,« pripoveduje Sonja. »Po prigovarjanju prijateljice sem odšla k zdravniku, ki je izmeril vrednosti ščitničnega TSH hormona. Po njegovem mnenju je bilo z mano vse v redu, jaz pa sem se iz dneva v dan slabše počutila. Nisem imela več volje do življenja, kar me je pripeljalo do tablet za depresijo. Po petih letih jemanja je moja teža s 60 kilogramov narasla na 85, imela sem povišan pritisk in holesterol.« …

Več si preberite v tiskani reviji Bodi eko (junij 2013) >>

 

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×