0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroPredstavniki 4 astroloških znamenj, ki se zdijo ljudem pogosto zelo hladni

Predstavniki 4 astroloških znamenj, ki se zdijo ljudem pogosto zelo hladni

MORDA VAS ZANIMA

Nekateri ljudje izžarevajo toplino, zato hitro vzpostavijo stike. Ker so zelo odprti, imajo pogosto veliko prijateljev. Spet drugi pa se zdijo zelo hladni in nedostopni – kot bi med sebe in druge ljudi postavili nekakšen zid, ki ga je zelo težko preplezati. Zaradi tovrstnega vtisa se jim drugi običajno niti ne poskušajo približati, saj jih je strah zavrnitve.

- Oglas -

Prvi vtis lahko seveda zavaja, saj se tudi ljudje, ki so sprva zelo hladni, običajno prej ali slej odprejo – praviloma takrat, ko naletijo na osebo, ob kateri dobijo občutek, da ji lahko zaupajo. Vendar pa je težko zanikati, da nekateri ljudje oddajajo precej odbijajočo energijo, zato je vzpostavljanje globljih odnosov z njimi vse prej kot preprosto. To je lahko deloma povezano z njihovim astrološkim znamenjem. Ni naključje, da veljajo predstavniki določenih astroloških znamenj za bolj hladne. Vendar pa to ne pomeni nujno, da gre za ljudomrzneže. Nemalokrat je namreč v ozadju strah pred tem, da bi bili prizadeti …

Rak

Zanimivo je, da spadajo raki med najbolj čustvena astrološka znamenja, vendar jih drugi pogosto dojemajo kot precej hladne, malodane brezčutne ljudi. Pri rakih je glavni razlog za to neskladje prav strah pred izdajo oziroma čustveno bolečino. Ker se zavedajo, da odnose dojemajo zelo intenzivno in da vanje vlagajo ogromno energije, so pri navezovanju stikov zelo previdni. Preden vas rak spusti bliže, vas bo na različne načine preizkusil – čeprav morda ne boste opazili, da gre za test. Šele ko bo popolnoma prepričan, da ste zaupanja vredna oseba, bo oklep odpadel – in pred vami se bo prikazal zelo občutljiv človek, ki je izjemno zaščitniški do svojih bližnjih.

Devica

Device so pogosto zelo tesnobne. Prav zato si prizadevajo za popoln nadzor nad vsemi vidiki svojega življenja, saj verjamejo, da lahko samo tako obvladajo svoje strahove in odmislijo dejstvo, da je življenje v veliki meri nepredvidljivo. Ta pristop praviloma ni najbolj učinkovit. Nemalokrat privede do nezdravega prefekcionizma oziroma do nenehnega obremenjevanja z malenkostmi. Obenem negativno zaznamuje odnose. Ker se poskušajo izogniti vrtincem intenzivnih čustev, se lahko zdijo device v odnosih precej preračunljive oziroma brezčutne.

- Oglas -

Bik

Vtis nedostopnosti je pri bikih pogosto povezan z njihovo trmo. Predstavniki tega astrološkega znamenja postavljajo na prvo mesto svoje udobje. Posledično zelo neradi sprejemajo kompromise. Če stvari ne potekajo tako, kot so si zamislili, se raje umaknejo, ne da bi poskušali pred tem drugim pojasniti, kaj jih je zmotilo. Globoko v sebi se zavedajo, da je njihovo obnašanje pogosto precej sebično, vendar si težko pomagajo. Tako se pogosto najbolje razumejo z ljudmi, ki so precej neodločni, saj posledično lažje uveljavijo svojo voljo. Če želite z bikom zgraditi trdnejši odnos, torej ne smete biti pretirano dominantni.

Škorpijon

Podobno neskladje kot pri rakih je mogoče zaznati tudi pri škorpijonih: medtem ko jih ljudje, ki jih ne poznajo najbolje, pogosto dojemajo kot precej hladne, je za škorpijone v resnici značilno precej intenzivno čustvovanje. Vendar pa obstajajo med škorpijoni in raki tudi pomembne razlike. Kot omenjeno, je zadržanost pri rakih pogosto posledica strahu pred tem, da bi se pretirano navezali in bili nato prizadeti. Po drugi strani pa je distanciranost pri škorpijonih nemalokrat povezana z občutkom, da so povsem unikatni in da ne more praktično nihče razumeti kompleksnosti njihovega doživljanja. Škorpijone je zato zelo težko očarati in jih pripraviti do tega, da vam razkrijejo globlje plati svoje osebnosti.

.

NAJNOVEJŠE