Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Zdravje & prehranaPrečistite svoja pljuča (priporočeno kadilcem)

Prečistite svoja pljuča (priporočeno kadilcem)

MORDA VAS ZANIMA

Vaša pljuča so eden najpomembnejših organov, saj je celotna oskrba s kisikom odvisna ravno od njih. Odrasel človek vdihne 20-krat na minuto in s tem so pljuča izpostavljena milijardi bakterij, virusov in glivic. Ti mikroorganizmi ogrožajo pljuča, ki so zelo dovzetna za raznovrstne okužbe. Nekatere okužbe, kot prehlad ali vnetje sinusov, vplivajo na zgornje dihalne poti, bronhitis in pljučnica pa na spodnje dihalne poti. Če ste kadilec, najbrž veste da so ob kajenju pljuča še bolj ogrožena za pljučne bolezni. Poleg tega kajenje zmanjšuje prostornino pljuč, zaradi česar je dihanje še težje.

- Oglas -

Pljuča

Namen članka ni moralizirati, ampak vam dati nasvet kako naravno ozdraviti svoja pljuča in jih obnoviti. Predstavljamo vam posebni tridnevni načrt, ki je sestavljen iz treh pijač, ki delajo čudeže na pljučih. Primerno je za vse, ki trpite zaradi bolezni dihal, kašljate in seveda za kadilce, še posebej verižne.

DAN 1

Prvi dan popijte pred spanjem skodelico zeliščnega čaja. Na ta način boste iz svojega telesa izprali toksine, ki med drugim vplivajo na zaprtje.

DAN 2

Naslednji dan si pripravite sok iz dveh limon, ki ga zmešajte s kozarcem tople vode. To pijemo pred zajtrkom. Limona je priporočljiva zaradi svoje nasičenosti z antioksidanti, ki očistijo in okrepijo dihala.

DAN 3

- Oglas -

Tretji dan popijte kozarec korenčkovega soka pred kosilom. Korenje zmanjša kislost krvi, kar je zelo pomembno pri razstrupljanju pljuč.

Celoten tridnevni postopek lahko večkrat ponovite, po šestih dneh pa boste lažje dihali in bistveno manj kašljali. Seveda pa se boste ob celotnem postopku najboljše prečistili, če vam uspe še s prenhati s kajenjem. Pa srečno!

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×