0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaPrečistite svoja pljuča (priporočeno kadilcem)

Prečistite svoja pljuča (priporočeno kadilcem)

MORDA VAS ZANIMA

Vaša pljuča so eden najpomembnejših organov, saj je celotna oskrba s kisikom odvisna ravno od njih. Odrasel človek vdihne 20-krat na minuto in s tem so pljuča izpostavljena milijardi bakterij, virusov in glivic. Ti mikroorganizmi ogrožajo pljuča, ki so zelo dovzetna za raznovrstne okužbe. Nekatere okužbe, kot prehlad ali vnetje sinusov, vplivajo na zgornje dihalne poti, bronhitis in pljučnica pa na spodnje dihalne poti. Če ste kadilec, najbrž veste da so ob kajenju pljuča še bolj ogrožena za pljučne bolezni. Poleg tega kajenje zmanjšuje prostornino pljuč, zaradi česar je dihanje še težje.

- Oglas -

Pljuča

Namen članka ni moralizirati, ampak vam dati nasvet kako naravno ozdraviti svoja pljuča in jih obnoviti. Predstavljamo vam posebni tridnevni načrt, ki je sestavljen iz treh pijač, ki delajo čudeže na pljučih. Primerno je za vse, ki trpite zaradi bolezni dihal, kašljate in seveda za kadilce, še posebej verižne.

DAN 1

Prvi dan popijte pred spanjem skodelico zeliščnega čaja. Na ta način boste iz svojega telesa izprali toksine, ki med drugim vplivajo na zaprtje.

- Oglas -

DAN 2

Naslednji dan si pripravite sok iz dveh limon, ki ga zmešajte s kozarcem tople vode. To pijemo pred zajtrkom. Limona je priporočljiva zaradi svoje nasičenosti z antioksidanti, ki očistijo in okrepijo dihala.

DAN 3

Tretji dan popijte kozarec korenčkovega soka pred kosilom. Korenje zmanjša kislost krvi, kar je zelo pomembno pri razstrupljanju pljuč.

Celoten tridnevni postopek lahko večkrat ponovite, po šestih dneh pa boste lažje dihali in bistveno manj kašljali. Seveda pa se boste ob celotnem postopku najboljše prečistili, če vam uspe še s prenhati s kajenjem. Pa srečno!

.

NAJNOVEJŠE