Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Zdravje & prehranaPražena čičerka

Pražena čičerka

MORDA VAS ZANIMA

Čičeriko lahko tudi popražimo in ponudimo kot sladico ali prilogo.

- Oglas -

Pražena čičerika

  • skodelica čičerke
  • 3 skodelice belega kisa
  • oljčno olje
  • morska sol

Najprej čičerko namočite čez noč, naslednji dan pa kuhajte kako uro. Kuhano in ohlajeno čičerko nato stresite v bel kis in jo zavrite z malo soli, nato pa odstavite z ognja in pustite, da se v pol ure ohladi. Potem pa imate dve možnosti. Lahko jo odcedite in popražite v voku na malce oljčnega olja, lahko pa položite na papir za peko in pokapljate z oljčnim oljem ter potresete z malce soli in potisnete v pečico, segreto na 200 °C. Ne pozabite, da je vaš cilj pripraviti zlatorumene čičerke, ne črnih. Lahko jih uživate kot slasten prigrizek ali pa celo kot prilogo h glavni jedi.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×