Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
ŽivaliPolarni medved začasno rešen iz nakupovalnega središča

Polarni medved začasno rešen iz nakupovalnega središča

MORDA VAS ZANIMA

Društva za zaščito živali na Kitajskem opozarjajo, da trgovska središča za to, da privabijo kupce, vedno pogosteje zlorabljajo divje živali. Kitajska nima zakona, ki bi se dotikal zaščite živali. Primer takšnega izkoriščanja je polarni medved Pizza, ki so ga označili za najbolj žalostnega polarnega medveda na svetu.

- Oglas -

Polarni medved

Življenje v nakupovalnem središču

Tri leta star polarni medved Pizza, ki je od januarja služil kot razstavni eksponat v stekleni in občutno premajhni kletki ter neprimernih pogojih, je po posredovanju društev za zaščito živali in aktivistov končno za nekaj časa prestavljen tja, od koder je prišel.

Čeprav se vrača v ujetništvo, bo imel tam boljše pogoje. Žal pa njegovi lastniki pravijo, da so ga premestili le začasno, saj naj bi zanj urejali boljše pogoje. Aktivisti temu odločno nasprotujejo, saj bo Pizza tudi v boljših pogojih še vedno žrtev.

Življenje v nakupovalnem središču je za takšno žival namreč grozovito. Pizza mora tako prenašati hrup, ljudi, ki ga fotografirajo in mu neprestano trkajo na okno njegove »izložbe«. Pizza je, od kar živi v nakupovalnem središču , postal nemiren in pričel kazati znake stresa.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×