Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Dom & energijaPet stvari, ki jih prav tako lahko reciklirate

Pet stvari, ki jih prav tako lahko reciklirate

MORDA VAS ZANIMA

Vsi vemo, da lahko časopisni papir, pločevinke, plastenke, … recikliramo. Vendar pa obstaja kar nekaj stvari, ki v veliko primerih romajo v smetnjak, pa bi jih lahko reciklirali.

- Oglas -


Telefonski imenik

Če lahko recikliramo časopisni papir, potem je seveda lahko tudi telefonske imenike. Vseeno pa jih kar veliko pristane v smetnjakih. Seveda je najboljše, če informacije, ki bi jih drugače našli, enostavno poiščemo na spletu, saj tako morda rešimo nekaj dreves. Če pa imate vseeno doma še kakšen telefonski imenik, ki vam ne koristi več, potem ga reciklirajte.

Aluminijasta folija

Prav tako kot pločevinke, je tudi aluminijasta folija primerna za recikliranje. Bodite pozorni le na to, da oddate čisto.

Spreji

V reciklažo lahko oddate tudi PRAZNE pločevinke, v katerem se je nekoč nahajal sprej. Vendar pa morajo biti pločevinke popolnoma prazne, saj so drugače lahko nevarne.

Nalepke

- Oglas -

Nalepke na plastenkah in podobnih proizvodih ne predstavljajo problema. Prav tako pa lahko v reciklažo oddate plastenke, ki vsebujejo malce originalnega proizvoda.

Železni obešalniki

Prav vsak kos odpadnega železa šteje, pa čeprav so to le obešalniki za oblačila.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×