Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.

Ali vas občasno preseneti nadpovprečno močna menstruacija?

Menstruacije so večinoma precej šibke, spremljajoči »simptomi« pa mili, občasno pa vas kljub temu preseneti zelo močna menstruacija.

Narava lahko poskrbi za bistveno manj zastrašujoče bolnišnice

Profesorica krajinske arhitekture se je posvetila vprašanju, kako narediti bolnišnice bolj prijazne za obiskovalce.

Helena Ošep: Klepet ob skodelici alpskega čaja

Helena Ošep se ukvarja s pripravo čajnih mešanic, ki so posebne zaradi izrazite arome, značilne za rastlinje alpskega okolja.

Znanstveniki razglasili najlepši vonj na svetu

Podobno kot se razlikuje naš okus, se razlikuje tudi naše dojemanje različnih vonjev.
Dom & energijaPapirnate vrečke uporabite večkrat

Papirnate vrečke uporabite večkrat

MORDA VAS ZANIMA

Papirnate vrečke navadno zavržemo že po pravi uporabi. Čeprav je vsekakor bolj okolju prijazno, da v trgovini vzamemo papirnato vrečko, pa to še ne pomeni, da lahko to tudi po uporabi odvržemo.
Papirnata vrečka, eko vrečkaPrinašanje lastnih vrečk v trgovino je dober način kako do manj odvečnih odpadkov. Vendar pa nekateri ne pomislijo na to, da lahko tudi papirnate vrečke uporabimo večkrat.

- Oglas -

Le malo papirnatih vrečk je narejenih iz recikliranih ali alternativnih vlaken. To pa seveda pomeni, da se vseeno požaga veliko dreves za proizvodnjo takšnih vrečk. Res je, da je danes vse več zbirališč papirja, vendar pa lahko papir dejansko recikliramo le nekajkrat.

Vlakna se namreč s časoma razgradijo in niso več zmožna držati papirja skupaj. Zato je vsekakor bolje, da papirnate vrečke najprej dejansko porabimo do konca njihove vzdržljivosti, preden jih damo v recikliranje.

Te vrečke pa lahko uporabimo tudi na več načinov, kot na primer za podlago živalskim kletkam, kar je vsekakor bolje kot pa da za podlago uporbimo kakšen umetni material.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×