Najboljša leta? Med 30. in 34. letom starosti!

Mnenja o tem, katera so najboljša leta človekovega življenja, so seveda zelo subjektivna.

Ali lažnim novicam nasedajo samo starejši ljudje?

Prepričanje, da lažnim novicam nasedajo predvsem starejši ljudje, je zelo razširjeno. Ali gre pri tem za upravičeno stališče ali zgolj za predsodek?

Aktivno poslušanje – osnova uspešne komunikacije

Čeprav se vam morda zdi, da poslušate sogovornika, so standardi za aktivno poslušanje, ki je osnova uspešne komunikacije, precej visoki.

Ščetkanje zob pred zajtrkom ali po zajtrku?

Kdaj si običajno lotite ščetkanja zob – neposredno po tem, ko se zbudite, torej še pred zajtrkom, ali šele po prvem obroku?

Sam svoj terapevt: 3 vprašanja, ki si jih morate zastaviti vsak dan

Terapija v lastni režiji ima lahko kljub temu ogromno koristi. Omogoča vam nadzor nad čustvi in počutjem.

Protibolečinska sredstva lahko, paradoksno, prispevajo h kroničnim bolečinam

Znano je, da je lahko pogosta uporaba protibolečinskih sredstev problematična. Zdaj pa so raziskovalci odkrili, da ima lahko celo paradoksen učinek.

Onesnaženost okolja kriva že za najmanj 9 milijonov smrti letno

Raziskovalci so ugotovili, da je bila onesnaženost okolja leta 2019 kriva za najmanj 9 milijonov prezgodnjih smrti.

Migrene lahko povečajo nevarnost za zaplete med nosečnostjo

Z migrenami se spopada kar približno 20 odstotkov žensk v rodni dobi. Raziskovalci so bili pozorni na najbolj tipične zaplete, povezane z nosečnostjo.
Dom & energijaOpremljanje doma: Uredite si prostor, ki pomirja

Opremljanje doma: Uredite si prostor, ki pomirja

MORDA VAS ZANIMA

Po napornem dnevu se je vedno lepo vrniti domov. Da boste čim hitreje pregnali stres in se sprostili, lahko poskrbite tudi s primerno ureditvijo stanovanja. S hladnimi zelenimi toni, ki pomirjajo, in drobnimi dodatki, ob katerih se boste počutili še bolj domače.

- Oglas -

Da bi prostor deloval lahkotno in zračno, izberite dovolj beline, ki jo še bolj osveži zelena. Svetlobe naj bo čim več – če so okna manjša, si pomagajte z zrcali.

Svež zrak je še posebej pomemben v spalnici. Večina ljudi prav v spalnici nima lončnic, a če se želite med spanjem napolniti s kisikom, vam jih vsekakor priporočamo.

Kričeči plakati, stolpnice, promet in podobni urbani prizori so del mestnega vrveža, ki hitro vznemirja. Za okrasitev sten raje uporabite podobe iz narave: metulje, ptice, rože, drevesa.

Okrasne posodice, cvetlične lončke in podobno dekoracijo iz plastike zamenjajte za keramiko in pletene košare. Naravni materiali so nam bliže, pa tudi za oko so prijetnejši.

- Oglas -

Vam mir pričara skodelica kave ali skodelica čaja? Za svoj vsakdanji obred si privoščite primerno kozico ali čajnik.

Štirinožni prijatelji imajo na nas neverjeten vpliv, mačke naj bi s svojim predenjem ob bolezni celo pomagale, da hitreje ozdravimo.

Blazine iz mehkega pliša in s pletenim vzorcem, ki nas spominja na ročno delo naših babic. Na mizi pa naj bo košara sadja, ki kar vabi, da posežemo po vitaminih.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×