0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Dom & EnergijaOkolju prijazna čistila za hladilnik

Okolju prijazna čistila za hladilnik

MORDA VAS ZANIMA

Vsi vemo, da tudi hladilnik nekajkrat na leto potrebuje čiščenje. Glede na to, da v hladilniku shranjujemo hrano, katero bomo tudi pojedli je dobro, da ga čistimo s čim bolj naravnimi čistili brez kemikalij in strupenih hlapov, ki se lahko sproščajo ali ostanejo v hladilniku še nekaj časa po čiščenju.

- Oglas -

Čistilo za hladilnik, naravno čistilo, eko čistilo
Ena od možnosti je, da zmešate sodo bikarbono in sol (1:1) in mešanico posujete na vlažno čistilno gobico in z njo očistite hladilnik.

Za notranjost in zunanjost hladilnika v liter tople vode raztopite 2 žlici pecilnega praška. Za trdovratne madeže pa naredite pasto iz vode in sode bikarbone. Pasti lahko dodate tudi nekaj kisa. Za čiščenje uporabite mokro krpo.

Za notranje police in odstranjevanje neprijetnih vonjav zmešajte nekaj naravnega mila iz rastlinskih olj s toplo vodo in s to mešanico očistite notranje predele hladilnika. Proti neprijetnim vonjavam pomaga tudi to, da v hladilnik za nekaj časa manjšo posodo sode bikarbone, oglja, ali 3 rezine belega kruha. Te sestavine namreč vpijajo neprijetne vonjave.

NAJNOVEJŠE