Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.

Ali vas občasno preseneti nadpovprečno močna menstruacija?

Menstruacije so večinoma precej šibke, spremljajoči »simptomi« pa mili, občasno pa vas kljub temu preseneti zelo močna menstruacija.

Narava lahko poskrbi za bistveno manj zastrašujoče bolnišnice

Profesorica krajinske arhitekture se je posvetila vprašanju, kako narediti bolnišnice bolj prijazne za obiskovalce.

Helena Ošep: Klepet ob skodelici alpskega čaja

Helena Ošep se ukvarja s pripravo čajnih mešanic, ki so posebne zaradi izrazite arome, značilne za rastlinje alpskega okolja.

Znanstveniki razglasili najlepši vonj na svetu

Podobno kot se razlikuje naš okus, se razlikuje tudi naše dojemanje različnih vonjev.
Zdravje & prehranaOdprta kuhna ta petek v Ljubljani zaključuje uspešno tretjo sezono

Odprta kuhna ta petek v Ljubljani zaključuje uspešno tretjo sezono

MORDA VAS ZANIMA

Ta petek, 23. oktobra 2015, se bodo še zadnjič v tej sezoni odprla vrata priljubljene prehranske tržnice Odprta kuhna v Ljubljani.

- Oglas -

Odprta Kuhna 2015

Zaključek letošnjih kulinaričnih druženj ob sončnih petkih bo še enkrat zapolnil Pogačarjev trg v Ljubljani, ko bodo partnerji s celotne Slovenije med 8. in 21. uro še enkrat zavihteli kuhalnice in obiskovalcem od blizu in daleč predstavili svoje kreacije. Letošnja, po vrsti tretja sezona Odprte kuhne je postavila nov mejnik – vse bolj popularnemu trendu poulične hrane so se letos pridružili največji slovenski kuharski mojstri, priljubljena prehranska tržnica pa je razveseljevala tudi prebivalce Celja in Kopra.

Že tretje leto zapored so bili sončni petki med marcem in oktobrom tradicionalno rezervirani za kulinarične sprehode na Pogačarjevem trgu. Ta petek, 23. oktobra 2015 se bodo vrata Odprte kuhne v Ljubljani še zadnjič v tej sezoni odprla obiskovalcem od blizu in daleč. Družili se bomo med 8. in 21. uro, ko bomo skupaj nazdravili uspešnim kulinaričnim druženjem, ki so letos, poleg Ljubljane, navduševali tudi Celje in Koper.

Odprta Kuhna 2015

- Oglas -

Tretja sezona Odprte kuhne je bila še posebej uspešna in je postavila nov mejnik na kulinaričnem področju. Poleg gostovanj v Celju in Kopru so organizatorji držali obljubo in v svoje vrste povabili največje slovenske kulinarične mojstre, ki so skozi sezono navduševali domače in tuje obiskovalce.

»Letošnje leto je bilo za Odprto kuhno izredno uspešno. Pogačarjev trg v Ljubljani je postal pravo kulinarično stičišče, ki je skozi celotno sezono razveseljevalo domače in tuje obiskovalce. Predvsem slednjih je bilo v letošnjem letu bistveno več kot prejšnja leta. Z Odprto kuhno smo obiskali tudi Celje in Koper, kjer so nas domačini sprejeli odprtih rok. V letošnjem letu se je v sklopu projekta Odprta kuhna predstavilo prek 80 restavracij s celotne Slovenije, ki so skupaj zakuhale več kot 400 različnih jedi. Ob tej priliki bi se želel zahvaliti vsem trem občinam, Javnemu podjetju LPT, vsem partnerjem in seveda zvestim obiskovalcem. Ekipa Odprte kuhne bo v mesecih med sezonama pripravljala nova presenečenja in vsi že komaj čakamo, da se zopet srečamo, okoli prvega pomladnega dne v letu 2016«, je ob zaključku tretje sezone povedal direktor projekta Odprta kuhna Lior Kochavy.

Projekt Odprta kuhna je v lanskem letu prejel dve pomembni nagradi, nagrado Jakob za odličnost in kakovost v turizmu regije Alpe Adria, in nagrado sejalec za inovativne dosežke v turizmu.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×