Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.

Luskavica – kožna težava, ki jo lahko precej omilimo

Luskavica je ena tistih bolezni, ki niso nalezljive in ne ogrožajo življenja, vsekakor pa bolnike zelo prizadenejo.

S katerimi rastlinami si lahko pomagamo pri težavah s srcem?

Tokrat bomo govorili o rastlinah, ki ugodno delujejo na zdravje srca in krvožilnega sistema.

To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.
Dom & energijaNekaj »domačih« trikov za nego oblačil

Nekaj »domačih« trikov za nego oblačil

MORDA VAS ZANIMA

Če nimate časa ne znanja pri negi oblačil je dobro poznati nekaj trikov, ki vam pridejo prav ob marsikateri situaciji. Ti triki vam omogočajo, da imate vedno brezhiben videz.

- Oglas -

Čiščenje oblačil in odstranjevanje madežev

Odstranjevanje madežev

Madeže očistite čimprej, ker je toliko večja verjetnost, da jih odstranite. Madež najprej popivnajte s krpo, potem pa takoj nanj nanesite odstranjevalec madežev. Madeža ne smete drgniti, saj se bo tako vtrl še globlje v tkanino.

Svetleče zaplate na elegantnih hlačah

Temne elegantne hlače lahko po likanju pridobijo svetleče zaplate. Ena izmed hitrih rešitev je tudi ta, da zmešate 2 žlici destiliranega belega kisa z 10 žlicami hladne vode in v to mešanico namočite krpo, s katero potem nežno popivnate problematične svetleče predele na hlačah.

Poškodbe pri likanju

Oblačila je vedno potrebno likati na nasprotni strani, tako se izognete zgoraj omenjenim svetlečim zaplatam. Srajce pa je najbolje likati najprej pri ovratniku, potem preidemo na rokave, ramenski, hrbtni in prednji del.

Lepilni trak

- Oglas -

Z lepilnim trakom, ki ga imate vedno na dosegu roke, lahko hitro rešite marsikatero zagato, dokler nimate časa, da jih popravite, kot je treba. Z njim si lahko pomagate, ko se vam razpara rob, odpade gumb, ali ko je potrebno na hitro zavarovati preveč odprt vratni izrez. Eden najboljših trakov naj bi bil tisti za zavarovanje in pritrditev lasulj.

Ste vedeli, da si lahko sami izdelate tudi eko pralno sredstvo za oblačila.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×