Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Dom & energijaNekaj »domačih« trikov za nego oblačil

Nekaj »domačih« trikov za nego oblačil

MORDA VAS ZANIMA

Če nimate časa ne znanja pri negi oblačil je dobro poznati nekaj trikov, ki vam pridejo prav ob marsikateri situaciji. Ti triki vam omogočajo, da imate vedno brezhiben videz.

- Oglas -

Čiščenje oblačil in odstranjevanje madežev

Odstranjevanje madežev

Madeže očistite čimprej, ker je toliko večja verjetnost, da jih odstranite. Madež najprej popivnajte s krpo, potem pa takoj nanj nanesite odstranjevalec madežev. Madeža ne smete drgniti, saj se bo tako vtrl še globlje v tkanino.

Svetleče zaplate na elegantnih hlačah

Temne elegantne hlače lahko po likanju pridobijo svetleče zaplate. Ena izmed hitrih rešitev je tudi ta, da zmešate 2 žlici destiliranega belega kisa z 10 žlicami hladne vode in v to mešanico namočite krpo, s katero potem nežno popivnate problematične svetleče predele na hlačah.

Poškodbe pri likanju

Oblačila je vedno potrebno likati na nasprotni strani, tako se izognete zgoraj omenjenim svetlečim zaplatam. Srajce pa je najbolje likati najprej pri ovratniku, potem preidemo na rokave, ramenski, hrbtni in prednji del.

Lepilni trak

- Oglas -

Z lepilnim trakom, ki ga imate vedno na dosegu roke, lahko hitro rešite marsikatero zagato, dokler nimate časa, da jih popravite, kot je treba. Z njim si lahko pomagate, ko se vam razpara rob, odpade gumb, ali ko je potrebno na hitro zavarovati preveč odprt vratni izrez. Eden najboljših trakov naj bi bil tisti za zavarovanje in pritrditev lasulj.

Ste vedeli, da si lahko sami izdelate tudi eko pralno sredstvo za oblačila.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×