Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Dom & energijaNasadite živo mejo

Nasadite živo mejo

MORDA VAS ZANIMA

Verjetno se ne zavedate, da so cene ograj, zaradi porasta gradnje v Indiji in na Kitajskem, v zadnjih desetih letih narasle.

- Oglas -

To pa v bistvu niti ni tako slaba novica, saj so se ljudi vrnili k tradicionalni ograji – živi meji.

Grmičevje namesto betona, železa ali lesa je na vsak način naravi prijazna ograja. Prav tako pa je takšna ograja cenejša, lažje pa jo je tudi vzdrževati, saj je v bistvu razen rezanja sploh ni treba vzdrževati. Živa meja je proti navadnim ograjam tudi boljša pregrada proti vetru, saj se bo grmičevje v vetru zibalo in s tem upočasnilo in razbilo veter. Navadne ograje pa veter še dodatno ojačajo, kar pa škoduje rastlinju, katero je posejano blizu ograje, saj ga lahko močan veter zlomi.


Grmičevje lahko uporabite ne le za označitev sosedove meje, ampak tudi v vrtu – z živo mejo lahko ločite dele vašega vrta, saj lahko navadne ograje škodujejo rastlinju.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×