To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.
Dom & energijaNasadite živo mejo

Nasadite živo mejo

MORDA VAS ZANIMA

Verjetno se ne zavedate, da so cene ograj, zaradi porasta gradnje v Indiji in na Kitajskem, v zadnjih desetih letih narasle.

- Oglas -

To pa v bistvu niti ni tako slaba novica, saj so se ljudi vrnili k tradicionalni ograji – živi meji.

Grmičevje namesto betona, železa ali lesa je na vsak način naravi prijazna ograja. Prav tako pa je takšna ograja cenejša, lažje pa jo je tudi vzdrževati, saj je v bistvu razen rezanja sploh ni treba vzdrževati. Živa meja je proti navadnim ograjam tudi boljša pregrada proti vetru, saj se bo grmičevje v vetru zibalo in s tem upočasnilo in razbilo veter. Navadne ograje pa veter še dodatno ojačajo, kar pa škoduje rastlinju, katero je posejano blizu ograje, saj ga lahko močan veter zlomi.


Grmičevje lahko uporabite ne le za označitev sosedove meje, ampak tudi v vrtu – z živo mejo lahko ločite dele vašega vrta, saj lahko navadne ograje škodujejo rastlinju.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×