Embalaža iz stiropora prispeva k bakterijski rezistenci

Na problematičnost embalaže iz stiropora v povezavi z bakterijsko rezistenco je opozorila študija, ki je bila konec lanskega leta.

Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.
Dom & energijaOtroci imajo še vedno radi lesene igrače

Otroci imajo še vedno radi lesene igrače

MORDA VAS ZANIMA

Lesene igrače ne le, da so vdržljive in se ne pokvarijo tako hitro kot plastične, so tudi okolju in otroku prijaznejše.

- Oglas -

Lesene igrače

Lesene figurice

Mali otroci nadvse uživajo ob igranju z lesenimi fugurami različnih oblik. Ker pa se igrače pogosto znajdejo tudi v njihovih ustih, so eko lesene figure prava izbira, kjer boste lahko prepričani, da ne bodo prišli v stik s kakšno strupeno snovjo.

Lesene kocke

Lesene kocke so preprosta igrača, s katero se otrok lahko ure in ure zabava in iz njih dela raznovrstne oblike, gradove …

Leseni avtomobilčki

Avtomobilčki so super igrača za fantke, leseni pa so še toliko bolj vzdržljivi, še posebej če imate doma peskovnik, v katerem se vaši otroci igrajo.

Za velike in male otroke

- Oglas -

Leseni stolpi in strukture, po katerih tečejo frnikole in ki jih vsakič postavimo na drugačen način, so odlična zabava tako za otroke kot tudi za odrasle.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×