Embalaža iz stiropora prispeva k bakterijski rezistenci

Na problematičnost embalaže iz stiropora v povezavi z bakterijsko rezistenco je opozorila študija, ki je bila konec lanskega leta.

Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.
Dom & energijaLast minute darilo, ki se obrestuje

Last minute darilo, ki se obrestuje

MORDA VAS ZANIMA

V teh, vedno bolj stresnih predprazničnih dnevih, marsikdo pozabi na nakup daril. Po navadi pa je tako, da so ta darila, ki jih kupimo zadnjo minuto dokaj neuporabna in nič kaj v prid okolju. Zakaj torej to leto ne bi podarili nekaj, kar je dejansko uporabno?

Posvojitev živali

- Oglas -

Tako lahko prijatelju, za katerega veste, da ima rad živali ter si jo želi in ima tudi proctor zanjo, podarite  posvojeno žival iz zavetišča, ali pa mu podarite sponzorstvo, ki bo pomagalo varovati planet. Tako lahko sponzorirate ogrožene vrste, kot so tigri, volkovi, morske krave, …


Lahko pa prijatelju kupite tudi članstvo v kakšni organizaciji za pomoč živalim in varovanje okolja. Cenovni razpon takšnih članstev, posvojitev ter sponzorstev pa je seveda odvisen od vašega proračuna.

Prejšnji članekEko registrske tablice
Naslednji članekPametno zavita darila

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×