Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.

Na vidiku nova pomoč za osebe z endometriozo

Endometrioza je bolezenska motnja, za katero je značilno pojavljanje tkiva, katerega lastnosti so zelo podobne maternični sluznici, zunaj maternice.

Ne dopustite, da vas zamera razžre od znotraj

Zamera je lahko povezana z zelo konkretnimi dogodki – na primer z izdajo ali ponižanjem.

Govorjenje med spanjem: kaj je krivo za ta pojav?

Govorjenje med spanjem se zdi na prvi pogled predvsem komično. Osebe, za katere se izve, da ponoči rade »poklepetajo same s sabo«.

Psi v povprečju razumejo kar približno 90 človeških besed in fraz

Psi v povprečju razumejo približno 90 človeških besed in fraz.

Popolna nedelja za dober začetek naslednjega tedna

Nedelja je sicer za mnoge ljudi dela prost dan, vendar so osebe, ki nedeljo dojemajo kot svoj najljubši dan v tednu, precej redke.
Dom & energijaLast minute darilo, ki se obrestuje

Last minute darilo, ki se obrestuje

MORDA VAS ZANIMA

V teh, vedno bolj stresnih predprazničnih dnevih, marsikdo pozabi na nakup daril. Po navadi pa je tako, da so ta darila, ki jih kupimo zadnjo minuto dokaj neuporabna in nič kaj v prid okolju. Zakaj torej to leto ne bi podarili nekaj, kar je dejansko uporabno?

Posvojitev živali

- Oglas -

Tako lahko prijatelju, za katerega veste, da ima rad živali ter si jo želi in ima tudi proctor zanjo, podarite  posvojeno žival iz zavetišča, ali pa mu podarite sponzorstvo, ki bo pomagalo varovati planet. Tako lahko sponzorirate ogrožene vrste, kot so tigri, volkovi, morske krave, …


Lahko pa prijatelju kupite tudi članstvo v kakšni organizaciji za pomoč živalim in varovanje okolja. Cenovni razpon takšnih članstev, posvojitev ter sponzorstev pa je seveda odvisen od vašega proračuna.

Prejšnji članekEko registrske tablice
Naslednji članekPametno zavita darila

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×