Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
Dom & energijaKupujte recikliran papir

Kupujte recikliran papir

MORDA VAS ZANIMA

Izbira recikliranega papirja je enostaven korak do velikih sprememb. Verjetno boste presenečeni, ko boste izvedeli, kako lahko takšno dejanje reši pesem ptic.

Sheryl Crow je pred časom dejala, da je najbolje uporabiti en kos toaletnega papirja, vendar nekaterim ta zamisel ne ugaja. Zakaj torej, če se že ne morete držati te navade, enostavno ne kupite recikliranega toaletnega papirja?

- Oglas -

Vendar pa se vam ni potrebno ustaviti tu – kupite lahko tudi reciklirane prtičke, robčke, kuhinjske brisače, pisalni papir, … Podatki za Ameriko namreč kažejo, da Američani letno odvržejo toliko papirja, da bi ga lahko raztegnili od Los Angelesa do New Yorka. Višina papirja pa bi bila kar 3,5m!

Glede na to, da sekanje dreves v Kanadi in Sibiriji poteka s svetlobno hitrostjo, škoduje avtohtonim prebivalcem teh krajev. V večini so seveda to ptice, med katerimi je že veliko ogroženih vrst, saj izumirajo zaradi vse večjega sekanja gozdov.

Torej reciklirajte in kupujete reciklirano!

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×