Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.

Pretiravanje s kofeinom poveča nevarnost za osteoporozo

Prepogosto uživanje večjih odmerkov kofeina lahko privede do številnih težav, povezanih z zdravjem.

Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.
Dom & energijaKupujte recikliran papir

Kupujte recikliran papir

MORDA VAS ZANIMA

Izbira recikliranega papirja je enostaven korak do velikih sprememb. Verjetno boste presenečeni, ko boste izvedeli, kako lahko takšno dejanje reši pesem ptic.

Sheryl Crow je pred časom dejala, da je najbolje uporabiti en kos toaletnega papirja, vendar nekaterim ta zamisel ne ugaja. Zakaj torej, če se že ne morete držati te navade, enostavno ne kupite recikliranega toaletnega papirja?

- Oglas -

Vendar pa se vam ni potrebno ustaviti tu – kupite lahko tudi reciklirane prtičke, robčke, kuhinjske brisače, pisalni papir, … Podatki za Ameriko namreč kažejo, da Američani letno odvržejo toliko papirja, da bi ga lahko raztegnili od Los Angelesa do New Yorka. Višina papirja pa bi bila kar 3,5m!

Glede na to, da sekanje dreves v Kanadi in Sibiriji poteka s svetlobno hitrostjo, škoduje avtohtonim prebivalcem teh krajev. V večini so seveda to ptice, med katerimi je že veliko ogroženih vrst, saj izumirajo zaradi vse večjega sekanja gozdov.

Torej reciklirajte in kupujete reciklirano!

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×