Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
Lepota & kozmetikaKokosovo olje za lepšo kožo

Kokosovo olje za lepšo kožo

MORDA VAS ZANIMA

Kokosovo olje pridobivajo iz posušenega jedra kokosovega oreha, imenovanega kapre. Olje hitro in globoko prodre v kožo, pri tem pa kožo gladi in mehča. Kokosovo olje je še posebej primerno za hrapavo, suho in nagubano kožo. Olje vsebuje velik delež antioksidantov, kateri na sebe vežejo proste radikale, kar preprečuje prehitro staranje kože, ki nastane zaradi pretiranega izpostavljanja soncu.

- Oglas -

Kokosovo olje za lepšo kožoPoglejte samo prebivalce Afrike, ki imajo še v pozni starosti mladostno kožo, kljub temu, da živijo v neprijaznih vremenskih pogojih, kjer kožo vsakodnevno ogrožajo sončni žarki. Od kje jim tako lepa in mladostna koža? To jim omogoča ravno uporaba kokosovega olja.

Poleg vsega, kokosovo olje odlično celi tudi rane in odpravlja morebitna vnetja na koži. Verjeli ali ne, kokosovo olje uspešno pred soncem žaščiti tudi vaše lase in lasišče. Vendar pa je za zaščito pred soncem najbolj ustrezno in učinkovito hladno stisnjeno kokosovo olje, brez kakšnih dodanih kemikalij. Potrebno se je zavedati tudi to, da kokosovo olje, tako kot ostala olja, ščitijo kožo pred soncem in poškodbami, vendar pa ne vsebujejo visokega zaščitnega faktorja, zato ne pretiravajte s sončenjem v času, ko je sonce najmočnejše!

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×