0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaKokosovo olje za lepšo kožo

Kokosovo olje za lepšo kožo

MORDA VAS ZANIMA

Kokosovo olje pridobivajo iz posušenega jedra kokosovega oreha, imenovanega kapre. Olje hitro in globoko prodre v kožo, pri tem pa kožo gladi in mehča. Kokosovo olje je še posebej primerno za hrapavo, suho in nagubano kožo. Olje vsebuje velik delež antioksidantov, kateri na sebe vežejo proste radikale, kar preprečuje prehitro staranje kože, ki nastane zaradi pretiranega izpostavljanja soncu.

- Oglas -

Kokosovo olje za lepšo kožoPoglejte samo prebivalce Afrike, ki imajo še v pozni starosti mladostno kožo, kljub temu, da živijo v neprijaznih vremenskih pogojih, kjer kožo vsakodnevno ogrožajo sončni žarki. Od kje jim tako lepa in mladostna koža? To jim omogoča ravno uporaba kokosovega olja.

Poleg vsega, kokosovo olje odlično celi tudi rane in odpravlja morebitna vnetja na koži. Verjeli ali ne, kokosovo olje uspešno pred soncem žaščiti tudi vaše lase in lasišče. Vendar pa je za zaščito pred soncem najbolj ustrezno in učinkovito hladno stisnjeno kokosovo olje, brez kakšnih dodanih kemikalij. Potrebno se je zavedati tudi to, da kokosovo olje, tako kot ostala olja, ščitijo kožo pred soncem in poškodbami, vendar pa ne vsebujejo visokega zaščitnega faktorja, zato ne pretiravajte s sončenjem v času, ko je sonce najmočnejše!

.

NAJNOVEJŠE