0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroKateri so najuspešnejši vrtičkarji med astrološkimi znamenji?

Kateri so najuspešnejši vrtičkarji med astrološkimi znamenji?

MORDA VAS ZANIMA

Ali vsako leto občudujete sosedin vrt, ki je izjemno lično urejen, obenem pa obrodi precej več pridelka od vašega, čeprav sta vrtova podobne velikosti? Vam ni jasno, kako je to mogoče, saj se vam zdi, da v svoj vrt vlagate precej več časa in truda?

- Oglas -

Ne, skrivnost niso nujno takšne in drugačne kemikalije. Razlog za razlike se lahko skriva v nečem tako »banalnem«, kot je astrološko znamenje. Pripadniki določenih astroloških znamenj naj bi imeli namreč posebno razvit občutek za vrtnarjenje. Tudi če gre za popolne začetnike, pride hitro na površje njihov talent.

Preden začnete torej širiti govorice, da pri sosedovih zagotovo uporabljajo ogromno pesticidov, sosedo raje vprašajte, kaj je po horoskopu. Najverjetneje se bo izkazalo, da je rojena v enem izmed treh znamenj, ki jih navajamo v nadaljevanju …

1. Bik

Biki so znani kot zelo trmasti ljudje, toda tisto, kar se v določenih situacijah kaže kot trma, pride v drugih na površje v obliki izjemne potrpežljivosti. Slednja je zagotovo zelo koristna tudi pri vrtnarjenju, saj potrebujemo za to, da pridemo do pridelka, več mesecev vztrajnosti. V ospredju niti nista nujno čas in energija, ampak je pomembna predvsem konsistentnost. Biki, ki se lotijo vrtnarjenja, si bodo praktično vsak dan vzeli vsaj nekaj minut za svoj vrt – četudi samo za to, da na hitro preverijo, v kakšnem stanju so rastline. Potrpežljivost in konsistentnost sta na koncu bogato poplačani, saj je pridelek bikov pogosto najobilnejši in najokusnejši. Ker so biki običajno tudi veliki esteti, pa njihov vrt ne izstopa samo po količini in kakovosti pridelka, ampak tudi po urejenosti. Če opazite nadpovprečno lepo urejen vrtiček, je verjetnost za to, da ga ureja oseba, rojena v znamenju bika, zelo velika.

- Oglas -

2. Rak

Za rake velja, da so zelo skrbni. Odlično se znajdejo v poklicih, ki zahtevajo skrb za druge. Njihova nagnjenost k temu, da pomagajo drugim, pa pride še posebej do izraza v odnosu do najbližjih. Za svoje prijatelje in družino bodo naredili vse in še več. Podobno predani so tudi pri vrtnarjenju. Rastline začnejo dojemati kot svoje prijateljice. Z njimi se pogosto celo pogovarjajo, rastline pa jim pozornost vračajo z nadpovprečno obilnim pridelkom. Rekli bi torej lahko, da raki z rastlinami razvijejo skorajda nekakšen simbiotičen odnos, zato ni presenetljivo, da gre za nadpovprečno uspešne vrtičkarje.

3. Devica

Pri devicah se čarovnija ne dogaja na samem vrtu, ampak v zakulisju. Ker jih na vrtu ne vidite nadpovprečno pogosto, se morda čudite, zakaj jim pridelek uspeva tako dobro. Toda pri tem ne veste, da device vlagajo ure in ure v raziskovanje informacij, povezanih z vzgojo pridelka. Njihova nagnjenost k perfekcionizmu jim pride zelo prav pri obdelavi vrtička. Device bodo za vsako rastlino posebej natančno raziskale, kakšni pogoji ji najbolj ustrezajo. Gre namreč za osebe, ki ne prepuščajo ničesar naključju. Poskrbele bodo za to, da rastlinam zagotovijo resnično optimalno prst, bogato s hranili, ki so za posamezne vrste posebno pomembna, ter optimalno količino sončne svetlobe in vode. Za zalivanje in gnojenje vedno izberejo najustreznejši trenutek. Obenem pa imajo v rokavu ogromno drobnih trikov, ki pogosto poskrbijo za piko na i. Device se namreč zavedajo, da je za presežke potrebna tudi osredotočenost na podrobnosti. Tako pogosto poskrbijo tudi za ukrepe, ki bi se zdeli večini najbrž pretirano drobnjakarski. Natančnost se na koncu obrestuje, saj se lahko device pogosto pohvalijo z največjim, najlepšim in najokusnejšim pridelkom.

.

NAJNOVEJŠE