Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Dom & energijaKam s papirnatimi vrečkami?

Kam s papirnatimi vrečkami?

MORDA VAS ZANIMA

Ali ste med tistimi potrošniki, ki so nekoliko bolj osveščeni in v trgovini vzamete papirnato vrečko namesto plastične?

- Oglas -

Na ta način seveda pomagate pri zmanjšanju odpadkov. Papirnate vrečke je seveda lažje reciklirati, vendar pa se velikokrat zgodi, da se vam po stanovanju na koncu vseeno valjajo stare papirnate vrečke, ki se jih ne morete znebiti.


Le malo papirnatih vrečk je narejenih iz recikliranih ali alternativnih vlaken. To pomeni, da je vseeno bilo potrebno posekati drevo, da so iz njega lahko naredili vrečke. Res je, da danes na veliko recikliramo papir, vendar pa so lahko papirnata vlakna reciklirana le nekajkrat, saj se s časoma začnejo razgrajevati.

Zakaj torej ne bi popolnoma izkoristili potenciale papirnate vrečke, preden jo pošljete na recikliranje?

Potrebno je imeti le malo domišlije in kaj hitro boste uspeli najti kakšno pametno idejo. Za začetek pa je tu nekaj nasvetov:
Papirnate vrečke so odlične za obložitev kletk za živali ali za kakšen smetnjak. Prav tako jih lahko uporabite za zavijalni papir za knjige, ki bodo zdržave veliko dalj časa, če bodo zavite. V papirnato vrečko pa lahko zavijete tudi kakšno darilo in nato vse skupaj domiselno okrasite. Vanjo lahko tudi shranjujete ostale papirnate odpadke in vse skupaj, ko je polno odnesete do najbližjega zbiralnika papirnatih odpadkov …

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×