Revija Bodi ekoIzšla je prva slovenska eko revija

Izšla je prva slovenska eko revija

MORDA VAS ZANIMA

Revija Bodi ekoUstvarjalci prvega in hkrati vodilnega slovenskega spletnega portala o eko življenjskem slogu BODI EKO bodieko.si smo se na podlagi izjemnega uspeha, ki ga je v slabih treh letih  delovanja požel portal, odločili, da bodo za zveste bralce pripravili presenečenje. Na tržišče tako prihaja REVIJA BODI EKO, prva eko revija v Sloveniji, ki bo pokrivala najrazličnejše teme s področja zdrave prehrane, eko vrtnarjenja, naravne kozmetike, in drugih izdelkov ter zdravega in okolju prijaznega načina življenja.

- Oglas -

Revija je v digitalni izvedbi, to pa pomeni, da imate naročniki vedno dostop do svoje najljubše številke in celotnega arhiva naročenih revij, vse kar potrebujete je računalnik in dostop do interneta. S tem boste prihranili na denarju, saj je cena revija nižja, poleg tega pa boste s tem ohranili tudi drevesa, ki bi jih posekali za papir.

Zanimanje za tovrstno tematiko v Sloveniji vztrajno narašča, kar priča o tem, da se vedno več ljudi zaveda, da lahko z okolju prijaznim življenjskim slogom tudi posamezniki prispevamo k lepši prihodnosti našega planeta. Zato ne preseneča, da portal BODI EKO beleži izjemno veliko ogledov spletne strani mesečno ter da ima kar 26.000 »oboževalcev« na družbenem omrežju Facebook. Enotni smo si, da številke govorijo same zase in da slovenski medijski prostor kar kliče po reviji, ki bo bralce mesečno obveščala o novostih na tem področju in jih popeljala v lepše, zdravo in bolj zeleno (eko) življenje. Zato nam je v veliko veselje, da v mesecu aprilu na prodajne police prihaja prva številka revije BODI EKO, ki kot edina v Sloveniji nudi dragocene in koristne nasvete glede okolju prijaznega, sonaravnega načina bivanja.

Postani eko tudi ti! Beri revijo Bodi eko.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×