Ščetkanje zob pred zajtrkom ali po zajtrku?

Kdaj si običajno lotite ščetkanja zob – neposredno po tem, ko se zbudite, torej še pred zajtrkom, ali šele po prvem obroku?

Sam svoj terapevt: 3 vprašanja, ki si jih morate zastaviti vsak dan

Terapija v lastni režiji ima lahko kljub temu ogromno koristi. Omogoča vam nadzor nad čustvi in počutjem.

Protibolečinska sredstva lahko, paradoksno, prispevajo h kroničnim bolečinam

Znano je, da je lahko pogosta uporaba protibolečinskih sredstev problematična. Zdaj pa so raziskovalci odkrili, da ima lahko celo paradoksen učinek.

Onesnaženost okolja kriva že za najmanj 9 milijonov smrti letno

Raziskovalci so ugotovili, da je bila onesnaženost okolja leta 2019 kriva za najmanj 9 milijonov prezgodnjih smrti.

Migrene lahko povečajo nevarnost za zaplete med nosečnostjo

Z migrenami se spopada kar približno 20 odstotkov žensk v rodni dobi. Raziskovalci so bili pozorni na najbolj tipične zaplete, povezane z nosečnostjo.

Naravna škropiva za pogoste bolezni v sadnem vrtu

Kot vsake vrtnine pa imajo tudi sadne grmovnice in drevesa svoje škodljivce ter bolezni, ki jih je treba spremljati in nadzorovati, saj nam lahko v nasprotnem primeru uničijo pridelek ali pa celo kar sadno rastlino samo.

Marko Slapnik: »Prevajam jezik narave v govorico ljudi«

Težko je v le nekaj odstavkih opisati, s čim vse se ukvarja Marko Slapnik, vedno nasmejani gospod, ki vsakogar zlahka začara s svojo pozitivno energijo in širi svoje navdušenje nad naravo in Solčavskim, od koder prihaja.

Kako nevarni so v resnici sončni žarki?

Večina ljudi se iskreno začudi, ko izvedo, da so tudi sončni žarki, ki jih dobimo pri delu na vrtu, na sprehodu, na kolesu ali v gorah, prav tako škodljivi.
Dom & energijaIzolirajte vaše podstrešje

Izolirajte vaše podstrešje

MORDA VAS ZANIMA

Z izolacijo vašega podstrešja boste na enostaven način prihranili pri porabi energije, prav tako pa se lahko tega opravila lotite tudi sami.

- Oglas -

Stvar je dokaj enostavna, tako da ne potrebujete nikakršnega (pred)znanja, da bi lahko delo opravili učinkovito. Večina izoliranih podstrešij pa vam bo povrnila stroške že po dveh letih od začetne investicije.

Zato je verjetno takšna nadgradnja ena izmed tistih, pri kateri ni potrebno čakati več let, da bi dočakali željene rezultate.
Sama izolacija podstrešja iz kvalitetnih materialov, vas lahko stane okoli 270€ (odvisno od velikosti podstrešja), na računih pa boste po vsej verjetnosti prihranili okoli 160€ na letno.


Seveda pa je priporočljivo, da imate pri sami izolaciji podstrešja na obrazu masko, saj ni dobro vdihavati prašnih delcev. Prav tako pa odstranite ves nakit, ker se ti delci radi naberejo v nakitu.

Prav tako pa se ne pozabite pozanimati o okolju bolj prijaznih izolacijah, ki so na voljo na trgu.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×