Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.

Na vidiku nova pomoč za osebe z endometriozo

Endometrioza je bolezenska motnja, za katero je značilno pojavljanje tkiva, katerega lastnosti so zelo podobne maternični sluznici, zunaj maternice.

Ne dopustite, da vas zamera razžre od znotraj

Zamera je lahko povezana z zelo konkretnimi dogodki – na primer z izdajo ali ponižanjem.

Govorjenje med spanjem: kaj je krivo za ta pojav?

Govorjenje med spanjem se zdi na prvi pogled predvsem komično. Osebe, za katere se izve, da ponoči rade »poklepetajo same s sabo«.

Psi v povprečju razumejo kar približno 90 človeških besed in fraz

Psi v povprečju razumejo približno 90 človeških besed in fraz.

Popolna nedelja za dober začetek naslednjega tedna

Nedelja je sicer za mnoge ljudi dela prost dan, vendar so osebe, ki nedeljo dojemajo kot svoj najljubši dan v tednu, precej redke.

Podrgnite česen po stopalih … in v ustih boste že kmalu začutili znan okus!

Ali ste vedeli, da lahko okušamo tudi s stopali? Če mislite, da gre za nekakšno čudno šalo, se lahko o resničnosti te trditve precej hitro prepričate sami.
Zdravje & prehranaImam težave z jetri. Kako naj si pomagam?

Imam težave z jetri. Kako naj si pomagam?

MORDA VAS ZANIMA

Vsa nepravilna hranila (gensko spremenjena hrana, hrana polna aditivov in emulgatorjev, predelana olja, predelani ogljikovi hidrati, živalske beljakovine, sladkor in njegovi nadomestki, alkohol, tablete, shujševalni pripravki in tablete !!!…) močno izčrpavajo delovanje jeter in povzročajo njihove bolezni. Naša jetra takšne hrane ne prepoznajo, je ne znajo prebaviti in jim povzroča ogromno težav. Posledično v naših telesih veliko hrane gnije, namesto da bi se prebavljala.

- Oglas -

JetraTelo zaradi odvečnih kislin postaja zakisano (kar je vzrok večini bolezni). V nas se razvijajo patogeni organizmi (med drugimi tudi glivica Kandida), ki nas s svojimi plini – aflatoksini, zastrupljajo … posledično vplivajo na možgane…in zelo škodujejo (tudi) našim jetrom.

Opazite katerega izmed simptomov ?

 • pritisk pod desnim rebrnim lokom
 • utrujenost
 • napihovanje
 • srbeča koža21
 • občasne slabosti
 • porumenele beločnice
 • porumenela koža
 • bolečine v glavi
 • bolečina na mestu, kjer se stikata rama in ključna kost

Če imate katerega izmed znakov, Vam priporočamo, da:

 1. Spremenite prehrano. Uživajte svežo zelenjavo, sadje, nepredelane ogljikove hidrate…predvsem pa poskrbite za uživanje beljakovin rastlinskega izvora, saj živalske beljakovine naša jetra močno obremenjujejo.
 2. Očistite svoja jetra (z znanim ajurvedskim pripravkom iz grenke soli, limone in olivnega olja) ter ob enem poskrbite za razstrupljanje celotnega organizma -bazični prah
 3. Pegasti badelj, česen, čemaž, bazilika, žajbelj, majaron, muškatni orešček, cimet…so dobra pomoč pri težavah z jetri.

Rak jeter je ena najpogostejših oblik rakavih obolenj. Ker se znaki bolezni pojavijo pozno (jetra ne bolijo), je smrtnost bolnikov visoka.

- Oglas -

Poskrbite za zdravo delovanje svojih jeter, začnite s svojo hrano. Prehranska terapija, ki je prilagojena vašim letom, spolu in načinu življenja vam je lahko v veliko in vzpodbudno pomoč pri doseganju optimalnih rezultatov.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×