Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
Zdravje & prehranaImam težave z jetri. Kako naj si pomagam?

Imam težave z jetri. Kako naj si pomagam?

MORDA VAS ZANIMA

Vsa nepravilna hranila (gensko spremenjena hrana, hrana polna aditivov in emulgatorjev, predelana olja, predelani ogljikovi hidrati, živalske beljakovine, sladkor in njegovi nadomestki, alkohol, tablete, shujševalni pripravki in tablete !!!…) močno izčrpavajo delovanje jeter in povzročajo njihove bolezni. Naša jetra takšne hrane ne prepoznajo, je ne znajo prebaviti in jim povzroča ogromno težav. Posledično v naših telesih veliko hrane gnije, namesto da bi se prebavljala.

- Oglas -

JetraTelo zaradi odvečnih kislin postaja zakisano (kar je vzrok večini bolezni). V nas se razvijajo patogeni organizmi (med drugimi tudi glivica Kandida), ki nas s svojimi plini – aflatoksini, zastrupljajo … posledično vplivajo na možgane…in zelo škodujejo (tudi) našim jetrom.

Opazite katerega izmed simptomov ?

 • pritisk pod desnim rebrnim lokom
 • utrujenost
 • napihovanje
 • srbeča koža21
 • občasne slabosti
 • porumenele beločnice
 • porumenela koža
 • bolečine v glavi
 • bolečina na mestu, kjer se stikata rama in ključna kost

Če imate katerega izmed znakov, Vam priporočamo, da:

 1. Spremenite prehrano. Uživajte svežo zelenjavo, sadje, nepredelane ogljikove hidrate…predvsem pa poskrbite za uživanje beljakovin rastlinskega izvora, saj živalske beljakovine naša jetra močno obremenjujejo.
 2. Očistite svoja jetra (z znanim ajurvedskim pripravkom iz grenke soli, limone in olivnega olja) ter ob enem poskrbite za razstrupljanje celotnega organizma -bazični prah
 3. Pegasti badelj, česen, čemaž, bazilika, žajbelj, majaron, muškatni orešček, cimet…so dobra pomoč pri težavah z jetri.

Rak jeter je ena najpogostejših oblik rakavih obolenj. Ker se znaki bolezni pojavijo pozno (jetra ne bolijo), je smrtnost bolnikov visoka.

- Oglas -

Poskrbite za zdravo delovanje svojih jeter, začnite s svojo hrano. Prehranska terapija, ki je prilagojena vašim letom, spolu in načinu življenja vam je lahko v veliko in vzpodbudno pomoč pri doseganju optimalnih rezultatov.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×