fbpx
Domov Featured

Featured

Pegan 365 – dieta, ki osvaja svet!

Dieta pegan 365 prinaša nov način prehranjevanja tudi k nam. O zdravi prehrani vemo čedalje več, zato se vsako leto pojavi tudi kakšna nova dieta.

Pripravite si okusen in zdrav tepače – fermentiran napitek iz ananasove lupine

Tepače naj bi bil še bogatejši s koristnimi hranilnimi snovmi kot kombuča. Napitek, ki spominja na gazirano pijačo, je hkrati izjemno osvežilen in okusen.

Slabši voh – znanilec demence?

Čeprav se na prvi pogled ne zdi, da bi bila lahko voh in demenca kakor koli povezana, se je izkazalo, da je demenco pogosto spremljal tudi slabši voh.

Povsem brez denarja živel kar 15 let

Leta 2000, ko se je odločil, da poskusi preživeti brez denarja, je bil Daniel Suelo star 39. Sklenil je, da razda vse premoženje, ki ga je ustvaril do takrat.

Meta Ornik z ganljivo zgodbo o boleči izgubi

Verjetno ni osebe med nami, ki ne bi poznala TV voditeljice in novinarke Mete Ornik. Še ne tako dolgo nazaj je doživela hudo izgubo življenjskega partnerja, s katerim sta sodelovala tudi poslovno.

Lovorjev sirup proti kašlju – hitra in enostavna priprava

Pripravite si svoj lastni sirup proti kašlju, ki ni le naraven in brez nezaželenih stranskih učinkov, ampak se ga tudi hitro in enostavno pripravi.

Ne zamudite

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×