Prepiri med partnerjema so lahko koristni

Prepiri so lahko koristni za okrepitev vezi med partnerjema – če seveda niso povezani z nespoštljivostjo in nasilnim obnašanjem.

Redno pitje kave je lahko koristno za vaše srce

Študija, ki je bila predstavljena na letošnjem kongresu Ameriškega združenja za kardiologijo, prinaša dobre novice za ljubitelje kave. Ne le da zmerno uživanje kave...

Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.

Ali vas občasno preseneti nadpovprečno močna menstruacija?

Menstruacije so večinoma precej šibke, spremljajoči »simptomi« pa mili, občasno pa vas kljub temu preseneti zelo močna menstruacija.

Narava lahko poskrbi za bistveno manj zastrašujoče bolnišnice

Profesorica krajinske arhitekture se je posvetila vprašanju, kako narediti bolnišnice bolj prijazne za obiskovalce.
ŽivaliEllen DeGeneres pomaga živalim preko Facebooka

Ellen DeGeneres pomaga živalim preko Facebooka

MORDA VAS ZANIMA

Ellen DeGeneres še predobro ve, kako je, če si pogosto napadan. Fantastična televizijska voditeljica in komičarka je namreč takrat, ko je priznala, da je lezbijka, izgubila službo in cel kup privržencev. Čez čas so se stvari obrnile njej v prid in ljudje so spoznali, kako prijetna in dobra je, ne glede na njene življenjske izbire. Zdaj Ellen pomaga tistim, ki nimajo svojega glasu, da bi se branile – živalim.

- Oglas -

Ellen DeGeneres

Kraljestvo veselja

Njeno zagovorništvo živalim je zdaj prestopilo tudi v vritualni svet – s povsem novo igro na Facebooku, ki dejansko pomaga resničnim živalim. Igra se imenuje Kraljestvo veselja (Joy Kingdom) in igra omogoča igralcem, da pomagajo Amaniju, kralju živalskih duhov, obnoviti njihov svet po tem, ko so jim sence odvzele vso radost. Igralci naj bi tako sodelovali in skupaj premagovali izzive za odganjanje senc v Kraljestvo veselja vrnili veselo rjovenje. V procesu igre igralci zaslužijo denarce v valuti, imenovani veselje, ki jo lahko potem podelijo med dobrodelne projekte po svoji izbiri. Seveda v resničnem svetu.

»Vedno pravim, da rada govorim v imenu živali, ker ne morejo same govoriti,« je povedala Ellen. »In zdaj grem v njihovem imenu na Facebooku, ker si moja mačka ne more zapomniti svojega gesla. Kraljestvo veselja je zabavno in navdušena sem nad tem, koliko živalim bomo pomagali.«

Brez krutosti

Organizacije, ki jim lahko darujete, so povezane z živalmi, njihovo dobrobitjo in zaščito, med drugim so to Humano društvo ZDA, Živalsko društvo Najboljši prijatelji in Kmetijsko svetišče. Justin Bieber, ki je pred tem lansiral dobrodelno igro WeTopia, je prav tako pozval svoje oboževalce, naj se pridružijo igranju te igre. »Pri WeTopii se lahko zabavate, medtem ko pomagate otrokom povsod po svetu. V Kraljestvu veselja se lahko prav tako zabavate, hkrati pa pomagate pravim živalim. Res imam srečo, da lahko dam podporo stvarem, v katere verjamem in upam, da bodo moji oboževalci med igranjem Kraljestva veselja čutili enako.«

- Oglas -

Ellen se je pred štirimi leti poročila s svojo izbranko Portio de Rossi. Obe dami sta veganki, ki naravnost obožujeta živali in sta vztrajali, da tudi gostje na njuni poroki jedo strogo vegansko hrano. Ellen je povedala, da je preprosto želela, da bi bil dan, ki bo najsrečnejši v njenem življenju, brez kakršnekoli krutosti. Na njeni spletni strani lahko najdete celo namige, kako postati vegan, čemu se izogniti in na kaj paziti ter še kup slastnih veganskih receptov. Ellen je vsekakor oseba, po kateri bi se lahko vsi zgledovali.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×