0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

ŽivaliEllen DeGeneres pomaga živalim preko Facebooka

Ellen DeGeneres pomaga živalim preko Facebooka

MORDA VAS ZANIMA

Ellen DeGeneres še predobro ve, kako je, če si pogosto napadan. Fantastična televizijska voditeljica in komičarka je namreč takrat, ko je priznala, da je lezbijka, izgubila službo in cel kup privržencev. Čez čas so se stvari obrnile njej v prid in ljudje so spoznali, kako prijetna in dobra je, ne glede na njene življenjske izbire. Zdaj Ellen pomaga tistim, ki nimajo svojega glasu, da bi se branile – živalim.

- Oglas -

Ellen DeGeneres

Kraljestvo veselja

Njeno zagovorništvo živalim je zdaj prestopilo tudi v vritualni svet – s povsem novo igro na Facebooku, ki dejansko pomaga resničnim živalim. Igra se imenuje Kraljestvo veselja (Joy Kingdom) in igra omogoča igralcem, da pomagajo Amaniju, kralju živalskih duhov, obnoviti njihov svet po tem, ko so jim sence odvzele vso radost. Igralci naj bi tako sodelovali in skupaj premagovali izzive za odganjanje senc v Kraljestvo veselja vrnili veselo rjovenje. V procesu igre igralci zaslužijo denarce v valuti, imenovani veselje, ki jo lahko potem podelijo med dobrodelne projekte po svoji izbiri. Seveda v resničnem svetu.

»Vedno pravim, da rada govorim v imenu živali, ker ne morejo same govoriti,« je povedala Ellen. »In zdaj grem v njihovem imenu na Facebooku, ker si moja mačka ne more zapomniti svojega gesla. Kraljestvo veselja je zabavno in navdušena sem nad tem, koliko živalim bomo pomagali.«

- Oglas -

Brez krutosti

Organizacije, ki jim lahko darujete, so povezane z živalmi, njihovo dobrobitjo in zaščito, med drugim so to Humano društvo ZDA, Živalsko društvo Najboljši prijatelji in Kmetijsko svetišče. Justin Bieber, ki je pred tem lansiral dobrodelno igro WeTopia, je prav tako pozval svoje oboževalce, naj se pridružijo igranju te igre. »Pri WeTopii se lahko zabavate, medtem ko pomagate otrokom povsod po svetu. V Kraljestvu veselja se lahko prav tako zabavate, hkrati pa pomagate pravim živalim. Res imam srečo, da lahko dam podporo stvarem, v katere verjamem in upam, da bodo moji oboževalci med igranjem Kraljestva veselja čutili enako.«

Ellen se je pred štirimi leti poročila s svojo izbranko Portio de Rossi. Obe dami sta veganki, ki naravnost obožujeta živali in sta vztrajali, da tudi gostje na njuni poroki jedo strogo vegansko hrano. Ellen je povedala, da je preprosto želela, da bi bil dan, ki bo najsrečnejši v njenem življenju, brez kakršnekoli krutosti. Na njeni spletni strani lahko najdete celo namige, kako postati vegan, čemu se izogniti in na kaj paziti ter še kup slastnih veganskih receptov. Ellen je vsekakor oseba, po kateri bi se lahko vsi zgledovali.

.

NAJNOVEJŠE