Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Dom & energijaElektronska pijavka?

Elektronska pijavka?

MORDA VAS ZANIMA

Pijavke so znane po tem, da pijejo kri, dokler niso polne in takrat se ločijo od gostitelja. Naše elektronske naprave pa na žalost nimajo te sposobnosti, da bi se odklopile iz omrežja, ko so polne.

- Oglas -

Pred kratkim pa so predstavili Outlet Regulator, ki izklopi adapter iz omrežja, ko zazna, da je naprava polna. S tem spremeni naše ‘vampirske’ naprave v pijavke.

Napravo je izumil Conor Klein, ki je študent na univerzi za oblikovanje na Rhode Islandu. Verjetno si vsi želimo, da naše elektronske naprave ne bi porabile toliko elektrike, vendar pa je težko nadzorovati kdaj je naprava polna in jo izklopiti iz omrežja, še posebej, če nas takrat ni doma ali pa nimamo časa nadzorovati, kdaj je naprava polna.

Outlet Regulator pa deluje na principu časovnika ter elektromehanike in enostavno odklopi kabel iz omrežja, ko je naprava polna.

- Oglas -

Napravo pa lahko “v akciji“ vidite na naslednjem videu:

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×