Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.

Luskavica – kožna težava, ki jo lahko precej omilimo

Luskavica je ena tistih bolezni, ki niso nalezljive in ne ogrožajo življenja, vsekakor pa bolnike zelo prizadenejo.

S katerimi rastlinami si lahko pomagamo pri težavah s srcem?

Tokrat bomo govorili o rastlinah, ki ugodno delujejo na zdravje srca in krvožilnega sistema.

To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.
RubrikeOglasie-Miza – Inovativna pridobitev za vaše delovno okolje

e-Miza – Inovativna pridobitev za vaše delovno okolje

MORDA VAS ZANIMA

V današnjem času vse več časa preživimo za računalnikom, tako doma, kot tudi v službi. Prav zato imamo ogromno težav z bolečinami v hrbtnem in vratnem predelu. Do teh težav privede v večini primerov prav nepravilna drža med sedenjem, ki je posledica poceni in slabe pisarniške opreme, predvsem stolov in miz. Čeprav mnogi rešitve za odpravo nepravilne drže iščejo v dražjih stolih vam v tokratnem članku predstavljamo inovativno ergonomsko rešitev za odpravo težav pri delu na področju miz : e-Mizo. Le-ta namreč omogoča delo tako v sede kot tudi stoje, prilagodite pa jo lahko lastnim dimenzijam in tako zagotovite optimalno ergonomsko delovno mesto.

- Oglas -

Zagotavljanje optimalnega, ergonomskega delovnega mesta  je tesno povezano z motiviranostjo in produktivnostjo zaposlenih. Z ergonomskim delovnim mestom lahko preprečimo poškodbe mišično-kostnega sistema, ki so razlog za skorajda četrtino bolniških izostankov na delovnem mestu. Ergonomski delovni prostor je sestavljen iz pisarniškega stola, računalniškega zasloni in seveda tudi pisarniške mize. Neupoštevanje ergonomskih pravil privede do nepravilne drže na delovnem mestu, le-ta pa vpliva na vse dele telesa, od mišičja do sklepov in živčnega sistema. Predvsem čutimo utrujenost, nelagodje in bolečino pri delu.

Kaj je e-Miza?

e-Miza je najsodobnejša rešitev za prilagojeno in razgibano delovno mesto. Je elektronska visoko prilagodljiva ergonomska rešitev za izboljšanje počutja na delovnem mestu. Omogoča kombinirano delo v stoje in sede, kar je priporočeno s strani številnih ortopedov.

Krasi jo enostavna nastavitev višine, saj jo namesto napornega plazenja pod mizo nastavimo zgolj z pritiskom na gumb. e-Miza pa omogoča nastavitev optimalne višine tudi brezžično preko telefona, saj z njo lahko upravljamo preko aplikacije za pametne telefone s pomočjo bluetooth povezave. Njena funkcionalnost je precej preprosta, pritisk na simbol – zniža višino mize, medtem, ko simbol + zviša našo mizo. Višino mize lahko spreminjate brez skrbi, da bi pretekle nastavitve pozabili, saj e-Miza omogoča nastavitev treh spominskih točk, ki shranijo nastavljeno optimalno višino in jih lahko uporabite kadarkoli želite višino e-Mize poenostaviti nazaj na že prej nastavljeno višino.

e-miza

Kako e-Miza izboljša počutje na delovnem mestu?

Glavna prednost e-Mize je ta, da omogoča delo tako v sede, kot tudi v stoje. Slednje nam lahko drastično izboljša počutje na delovnem mestu, saj po besedah strokovnjakov iz univerze Harvard delo v stoje zmanjšuje bolečine, povečuje porabo kalorij, aktivnost mišic, prav tako pa delo v stoje pripomore do hitrejše vrnitve našega krvnega tlaku v normalno stanje. Posledica tega so boljše počutje in izboljšana koncentracija, ki privede do povečane produktivnosti na delovnem mestu. e-Miza torej preprečuje nastanek bolečin v vratnem, hrbtnem in ramenskem delu, kar dolgoročno privede do manjšega izostanka zaposlenih.

Kako do e-Mize?

- Oglas -

e-Mizo je na voljo v več različnih dimenzijah in barvah miznih plošč. Mogoča pa je tudi izdelava prilagojenih rešitev za električne kable, flip flop rele za kable. Za popolno prilagoditev pa lahko poskrbite z izdelavo unikatnih lesenih in steklenih plošč, ki jih lahko dopolnite z lastnim 3D motivom ali logotipom. Če pa ploščo za mizo že imate, pa je možen tudi nakup zgolj e-podnožja brez plošče.

Za več informacij o e-Mizi kliknite na sledečo povezavo: www.e-miza.si

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×