Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
Lepota & kozmetikaDomači piling za telo

Domači piling za telo

MORDA VAS ZANIMA

Naravna kozmetika obsega veliko je kozmetičnih preparatov, ki jih lahko naredite sami kar doma, pa še na bolj zdrav način so narejeni. Tokrat vam predstavljamo enostaven recept za izdelavo pilinga za telo.

- Oglas -

Sestavine:

  • 2 skodelici trsnega sladkorja ali grenke (Epsom) soli
  • 1 skodellica nosilnega olja (to je olje, ki ne vsebuje nobene arome, vendar pa lahko dodate tudi navadno olje, ki je rastlinskega izvora)
  • 8 kapljic eteričnega olja
  • 1 kapljica barvila za hrano (če želite obarvan končni izdelek)
  • pipeta ter posoda za shranjevanje
  1. Zmešajte sladkor oziroma sol ter nosilno olje v večji posodi.
  2. Z pipeto dodajte eterično olje, barvilo za hrano in premešajte dokler se barva ne razporedi enakomerno. Mešanico nato premestite v manjše posode, kjer boste plilng za telo shranili.
  3. Ta korak ni nujen, vendar pa si lahko ustvarite več različnih pilingov z različnimi vonji in skodelice, v katerih se piling nahaja, tudi primerno označite.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×