0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaDomač pripravek za »čiščenje« ožilja

Domač pripravek za »čiščenje« ožilja

MORDA VAS ZANIMA

Zaradi čedalje bolj stresnih ter nezdravih slogov življenja je vse bolj na udaru tudi naše ožilje. Njegov največji sovražnik je zagotovo holesterol, ki se kopiči v stenah žil ter tako zmanjšuje dotok krvi do preostalih organov našega telesa. Slednje lahko privede do različnih srčnih obolenj, obolenj ožilja ter revmatičnih bolezni.

- Oglas -

Posledice so lahko celo tako hude, da se zaradi omenjenih obolenj zmanjša dotok krvi v možgane, kar je za nekatere posameznike lahko tudi usodno. Zato je zelo pomembno in priporočljivo, da našemu ožilju posvetimo dovolj pozornosti oziroma, da skrbimo za »njegovo čistočo«.

To je mogoče doseči na različne načine – od uživanja naravnih preparatov do jemanja zdravil in celo laserskega čiščenja. Strokovnjaki seveda najbolj priporočajo prvi – naravni način saj ima ta za preostalo telo najmanj posledic oziroma pozitivnih učinkov ne izkusijo zgolj vaše žile marveč celoten krvni obtok. Za vas smo tako pripravili recept za domač pripravek s katerim boste v zgolj 40 dneh lahko vaše žile očistili škodljivih snovi, še zlasti pa se boste znebili holesterola.

Potrebujete:

- Oglas -
  • 4 glavice česna,
  • 4 srednje velike limone (z olupkom) iz ekološke pridelave,
  • 1 liter vrele vode.

Priprava:

Česen razdelite na stroke, jih sesekljajte ter jim dodate narezane rezine limone. Obe sestavini prelijte z vrelo vodo ter jih z mešalnikom meljite toliko časa dokler ne dobite kašaste tekočine. Pustite, da se ohladi nato pa jo prelijte v večji vrč ter ga 3 dni hranite v hladilniku. Nato snov precedite ter jo zopet shranite v hladilniku dokler je ne porabite.

Uporaba:

Pripravek uživajte 2-3 na dan pred obrokom, pri čemer je potrebno začeti z majhnimi dozami (1-2 čajni žlički). »Zdravljenje« traja 40 dni, priporočljivo pa je, da se izvaja enkrat letno. Uživanje domačega pripravka bo izboljšalo delovanje vašega krvnega obtoka saj bodo vaše krvne žile prečiščene.

.

NAJNOVEJŠE