Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.

Luskavica – kožna težava, ki jo lahko precej omilimo

Luskavica je ena tistih bolezni, ki niso nalezljive in ne ogrožajo življenja, vsekakor pa bolnike zelo prizadenejo.

S katerimi rastlinami si lahko pomagamo pri težavah s srcem?

Tokrat bomo govorili o rastlinah, ki ugodno delujejo na zdravje srca in krvožilnega sistema.

To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.
Zdravje & prehranaDelite z nami svojo zgodbo

Delite z nami svojo zgodbo

MORDA VAS ZANIMA

Spoštovani bralci!

- Oglas -

Pri Bodi eko si želimo biti v stiku z vami. Želimo si, da bi bili naši bralci zdravi, srečni in zadovoljni. Kar, priznajmo si, ni vedno lahko, zato pogosto iščemo nasvete, kako bi to dosegli. Zakaj nam ne bi povedali, kako je uspelo vam?

Pridružite se mnogim, ki so z nami že delili svoje zgodbe in navdihnili naše bralce, da so tudi oni storili korak naprej.

Predvsem bi radi izvedeli vaše zgodbe, vaše izkušnje, ki so vam spremenile življenje. Naj bodo te lepe ali težke, najbolj veseli bomo, ko nam boste zaupali, da ste na poti do lepšega življenja premagali vse. Verjetno ste že kdaj pomislili oziroma si zaželeli, da bi svoje izkušnje delili s svetom, pa niste vedeli, kako. Morda ste menili, da jih ne bi znali pravilno ubesediti. Verjemite, to je lažje, kot si predstavljate. Morda pa bi to lahko storili prav z našo pomočjo.

Pišite nam na elektronski naslov [email protected], lahko tudi pustite sporočilo na naši Facebook strani, na kratko (ali obširno, kakor vas je volja) nam opišite svojo zgodbo, ki bi jo radi delili s svetom, in morda bomo prav z vami navezali stik in o vas napisali daljši navdihujoč članek, ki bo na pot sprememb poslal še koga. Zavedamo se, da so te stvari zelo osebne in da boste morda imeli zadržke, a brez skrbi. Naš pogovor bo zelo prijeten, upamo si reči celo zabaven in sproščujoč, tako da boste zlahka odprli svoje srce. Morda celo začutili olajšanje. In ko vam bomo morda sporočili, da je vaša odkritosrčnost, vaša zgodba ganila še koga in mu celo pomagala, smo prepričani, da vam bo zaigralo srce.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×