Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.

Pretiravanje s kofeinom poveča nevarnost za osteoporozo

Prepogosto uživanje večjih odmerkov kofeina lahko privede do številnih težav, povezanih z zdravjem.

Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.
Zdravje & prehranaDelite z nami svojo zgodbo

Delite z nami svojo zgodbo

MORDA VAS ZANIMA

Spoštovani bralci!

- Oglas -

Pri Bodi eko si želimo biti v stiku z vami. Želimo si, da bi bili naši bralci zdravi, srečni in zadovoljni. Kar, priznajmo si, ni vedno lahko, zato pogosto iščemo nasvete, kako bi to dosegli. Zakaj nam ne bi povedali, kako je uspelo vam?

Pridružite se mnogim, ki so z nami že delili svoje zgodbe in navdihnili naše bralce, da so tudi oni storili korak naprej.

Predvsem bi radi izvedeli vaše zgodbe, vaše izkušnje, ki so vam spremenile življenje. Naj bodo te lepe ali težke, najbolj veseli bomo, ko nam boste zaupali, da ste na poti do lepšega življenja premagali vse. Verjetno ste že kdaj pomislili oziroma si zaželeli, da bi svoje izkušnje delili s svetom, pa niste vedeli, kako. Morda ste menili, da jih ne bi znali pravilno ubesediti. Verjemite, to je lažje, kot si predstavljate. Morda pa bi to lahko storili prav z našo pomočjo.

Pišite nam na elektronski naslov [email protected], lahko tudi pustite sporočilo na naši Facebook strani, na kratko (ali obširno, kakor vas je volja) nam opišite svojo zgodbo, ki bi jo radi delili s svetom, in morda bomo prav z vami navezali stik in o vas napisali daljši navdihujoč članek, ki bo na pot sprememb poslal še koga. Zavedamo se, da so te stvari zelo osebne in da boste morda imeli zadržke, a brez skrbi. Naš pogovor bo zelo prijeten, upamo si reči celo zabaven in sproščujoč, tako da boste zlahka odprli svoje srce. Morda celo začutili olajšanje. In ko vam bomo morda sporočili, da je vaša odkritosrčnost, vaša zgodba ganila še koga in mu celo pomagala, smo prepričani, da vam bo zaigralo srce.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×