Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Dom & energijaČe kupujete poceni, kupujete dvakratno!

Če kupujete poceni, kupujete dvakratno!

MORDA VAS ZANIMA

To so govorile že babice in že takrat so imele prav.

- Oglas -

Večina nas ima srečo in živimo zunaj meja revščine – že samo dejstvo, da lahko ta članek berete pomeni, da imate internet, ki pa si ne more privoščiti vsakdo. To pa tudi pomeni, da imate najverjetneje streho nad glavo, poln hladilnik hrane in denar na banki. Če vse skupaj seštejemo, to pomeni, da ste bogatejši od 70% svetovne populacije!

Svet v katerem živimo je svet potrošništva, kjer se nakupuje veliko preveč in veliko nepotrebnega. Zato naslednjič, ko ste prepričani, da neko stvar nujno potrebujete, premislite – pa ne samo zaradi cene izdelka, ki jo boste morali plačati … pomislite tudi na ceno, ki jo je in bo plačala narava, da je ta izdelek našel pot do prodajne police.

Naš svet je (pre)poln cenenih, kratkotrajnih izdelkov, ki jih ljudje kupujejo nepremišljeno – vendar pomnite: če jih nihče ne bi kupil jih sploh ne bi  izdelovali. Kupujte proizvode, ki so kvalitetni, zdržijo dalj časa in za ketere boste pravilno skrbeli, saj cenite kvaliteto izdelka.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×