[prijava_mob]
[prijava]
0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Dom & EnergijaČe kupujete poceni, kupujete dvakratno!

Če kupujete poceni, kupujete dvakratno!

MORDA VAS ZANIMA

To so govorile že babice in že takrat so imele prav.

- Oglas -

Večina nas ima srečo in živimo zunaj meja revščine – že samo dejstvo, da lahko ta članek berete pomeni, da imate internet, ki pa si ne more privoščiti vsakdo. To pa tudi pomeni, da imate najverjetneje streho nad glavo, poln hladilnik hrane in denar na banki. Če vse skupaj seštejemo, to pomeni, da ste bogatejši od 70% svetovne populacije!

Svet v katerem živimo je svet potrošništva, kjer se nakupuje veliko preveč in veliko nepotrebnega. Zato naslednjič, ko ste prepričani, da neko stvar nujno potrebujete, premislite – pa ne samo zaradi cene izdelka, ki jo boste morali plačati … pomislite tudi na ceno, ki jo je in bo plačala narava, da je ta izdelek našel pot do prodajne police.

Naš svet je (pre)poln cenenih, kratkotrajnih izdelkov, ki jih ljudje kupujejo nepremišljeno – vendar pomnite: če jih nihče ne bi kupil jih sploh ne bi  izdelovali. Kupujte proizvode, ki so kvalitetni, zdržijo dalj časa in za ketere boste pravilno skrbeli, saj cenite kvaliteto izdelka.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×