0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaPripravite kožo na poletje s tem pilingom!

Pripravite kožo na poletje s tem pilingom!

MORDA VAS ZANIMA

Po dolgi zimi je čas za očiščevalni piling. Pripravite kožo na poletje, tako da se znebite odmrlih celic in jo napolnite z vlago. Naj zopet zasije.

- Oglas -

Ali veste, da obstajajo pravila, kako nanašati piling na telo? Koža mora biti nujno vlažna in med nanašanjem morate delati krožne gibe. Piling ponavljajte največ enkrat tedensko, tudi na obrazu. S površinskim čiščenjem se bo vaša povrhnjica ob pilingu regenerirala in ne bo več dajala vtisa izsušene zemlje z razpokami.

Pomladni piling

Pri pravi pilinga bodite pozorni, katere sestavine boste uporabili, saj so lahko preveč agresivne ali premile. Dermatologi opozarjajo, da ne smete uporabljati enakih produktov za obraz in telo, saj sta koži povsem različni. Na obraz nanašajte piling z manjšimi delci, da vas ne ranijo in ne dražijo občutljive kože. Uporabite moko ali pšenični zdrob, ki ju zmešajte z arganovim, mandljevim ali olivnim oljem ter žličko medu. Uporabite lahko tudi jogurt. Po postopku sperite.

- Oglas -

Za telo lahko uporabite večje delce. Zmešajte malo soli ali sladkorja z oljem in eteričnim oljem, ki vas pomirja. Če je vaša koža izredno suha, lahko dodate tudi karitejevo maslo, saj se bo le-ta težje izpral z vodo in tako vlažil kožo še cel dan.

Če delate piling zaradi prekrvavitve, uporabite kavo. Le ta spodbuja cirkulacijo. Zmešajte jo s katerimkoli oljem in se masirajte s krožnimi gibi najmanj pet do deset minut.

Piling je zelo pomemben, saj odstrani odmrle kožne celice in pripravi kožo, da zopet zadiha. Kot smo že omenili, se tega postopka ne lotevajte več kot enkrat tedensko.

.

NAJNOVEJŠE