Brezglutenske palačinke z marmelado

    Pripravite si palačinke brez glutena iz ajdove in riževe moke in s slastno marmelado.

    Brezglutenske palacinke

    Za 8-10 palačink:

    • 100 g ajdove moke
    • 100 g riževe moke
    • 4,5 dcl vode
    • sol
    • kokosova maščoba za pečenje

    Priprava

    1. V posodi zmešamo ajdovo in riževo moko ter sol.
    2. Ob stalnem mešanju dolivamo vodo.
    3. Palačinke spečemo na kokosovi maščobi.
    4. Nadevamo z marmelado.
    Povzetek
    recipe image
    Ime recepta
    Brezglutenske palačinke z marmelado
    Objavljeno
    Ocena
    51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
    Povejte svoje mnenje - kometirajte

    2 KOMENTARJI

    1. Na srečo nisem občutljiv na gluten, a me vseeno razveseli, da si tudi oni lahko privoščijo poceni, zelo zdravo in okusno hrano. :-)

    Comments are closed.