DomovZdravje & prehranaBrezglutenske palačinke z marmelado

Brezglutenske palačinke z marmelado

Pripravite si palačinke brez glutena iz ajdove in riževe moke in s slastno marmelado.

- Oglas -

Brezglutenske palacinke

Za 8-10 palačink:

  • 100 g ajdove moke
  • 100 g riževe moke
  • 4,5 dcl vode
  • sol
  • kokosova maščoba za pečenje

Priprava

  1. V posodi zmešamo ajdovo in riževo moko ter sol.
  2. Ob stalnem mešanju dolivamo vodo.
  3. Palačinke spečemo na kokosovi maščobi.
  4. Nadevamo z marmelado.
- Oglas -
Katja Mrzel
Katja Mrzel
Katja Mrzel je ustanoviteljica slovenskega Zelenega ponedeljka. Je tudi učiteljica priprave presne hrane, ki širi idejo zdravega prehranjevanja na svojih tečajih presnega gurmanstva.

NAJNOVEJŠE