0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Revija Bodi ekoIzšla je nova številka revije Bodi eko!

Izšla je nova številka revije Bodi eko!

MORDA VAS ZANIMA

Saša pravi, da jo stik z zemljo pomirja, ustvarjanje lastne ozimnice pa osrečuje. »Morda zveni smešno, ampak je res,« skomigne z rameni … Jaz jo popolnoma razumem in prepričana sem, da tudi številni naši bralci in bralke.  Spodaj si poglejte, kaj vse boste našli v novi številki:

- Oglas -

Revija Bodi eko 012 oktober 2012

V novi številki revije Bodi eko boste našli:

Pogovor s Sašo Einsiedler

Saša Einsiedler je sončna ženska, ki ji družina veliko pomeni. Zato tudi ni presenetljivo, da za svojo družino želi le najboljše in najbolj zdravo. K temu spada tudi pripravljanje ozimnice in razveseljevanje otrok z doma pripravljenimi obroki.

Nikdar prej videni recepti za pripravo ozimnice

Z nekaj volje, predanosti in dobrih domačih receptov lahko pripravimo številne različice slastnih zalog, ki bodo dobrote z domačega vrta vnesle tudi v zimske obroke.

- Oglas -

Svetujemo: jejte lokalno in ostanite zdravi!

Obilje je vsako sezono vsepovsod okoli nas, saj je narava naša zaveznica. Naše telo je bilo narejeno za uživanje sezonske in lokalne hrane in ta dva pojma sta v resnici neločljivo povezana oziroma bi morala biti, saj lahko v nasprotnem primeru nastanejo težave.

Cepljenje proti gripi – da ali ne?

Pa je tu jesen. In čeprav je težko verjeti, bo tudi zima tu, kot bi mignil – z njo pa tudi sezonske zdravstvene težave. Za boj z virusi je obvezna oprema močan imunski sistem, ki ga je smiselno graditi že zdaj ‒ z ravnovesjem na fizičnem, psihičnem in duhovnem področju.

Boraks – učinkovito naravno čistilo

Boraks ‒ znan kot natrijev perborat ter kot najpomembnejša borova spojina ‒ ima zaradi številnih kemičnih lastnosti široko paleto uporabe. Deluje kot naravno belilno sredstvo, sredstvo za dezinfekcijo, deluje kot insekticid, fungicid, herbicid.

Zgradite si zdrav dom!

Večji del časa preživimo v zaprtih prostorih, zato bivalna klima še kako vpliva na naše počutje in zdravje.

Pripravimo peč na kurilno sezono

Redno vzdrževanje in pregledovanje zagotavljata učinkovitejše delovanje in nižjo porabo – ne glede na to, kako star ali nov, optimiziran ali ne je ogrevalni sistem ter ne glede na vrsto energenta.

- Oglas -

Melatonin uravnava vaš bioritem

Se ponoči zbujate, zvečer ne morete zaspati, čez dan imate premalo energije in zjutraj se zbujate nenaspani? Potem ste med mnogimi ljudmi, ki se soočajo s težavami spanja.

Joga za naše sončke

Joga ni le vadba, pač pa način življenja, pravijo. Čeprav za to nikdar ni prepozno, pa je nekaj najlepšega, če lahko delček tega delite z vašim otrokom.

Vse to in še mnogo več boste našli v septemberski številki revije Bodi eko! Našo revijo najdete v vseh trafikah, trgovinah Spar, E.Leclerc, večjih Mercator centrih, bencinskih servisih Petrol, pa tudi na poštah.

.

NAJNOVEJŠE