0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Revija Bodi ekoV novi številki revije Bodi eko - Intervju: Boris Cavazza in Marijana...

V novi številki revije Bodi eko – Intervju: Boris Cavazza in Marijana Hlebš

MORDA VAS ZANIMA

Izša je nova, prenovljena številka prve slovenske eko revije Bodi eko! Poleg lepotne prenove smo revijo naredili tudi vsebinsko še bolj uporabno in zanimivo. Poglejte si, kaj si boste lahko prebrali v novi številki.

- Oglas -

Revija Bodi eko julij 2012

V novi številki revije Bodi eko boste našli:

Pogovarjali smo se z Borisom Cavazzo in Marijano Hlebš

Naš legendarni igralec Boris Cavazza in njegova najdražja Marijana Hlebš sta čudovita sogovornika. Povabila k intervjuju sta se zelo razveselila, saj veliko dasta na kvaliteto življenja, zdravo prehrano in zdrav duh v zdravem telesu. Boris, znan gurman, se je namreč pred časom odločil postati vegetarijanec in tako slediti ne le zgledu svoje izvoljenke, pač pa tudi nekemu vzgibu, ki se je že dolgo pred tem sprožal v njem …

Lepotne priprave na poletje

Na splošno velja pravilo, da se je potrebno na poletje začeti pripravljati že zgodaj spomladi. Če ste se lotili spomladanske diete ali pa ne, vam bodo tokratni naravni recepti za lepotne poletne pripravke vsekakor prišli prav!

- Oglas -

Igre na plaži

Sonce in morje sta ena najlepših kombinacij in veselijo se je tako odrasli kot otroci. Slednji nam pogosto pokažejo, kako se zabavati, ko sami že skoraj pozabimo na to.

Na izlet s kolesom

Razgibana slovenska pokrajina naravnost vabi kolesarje, da se podajo odkrivati njene naravne lepote …

Nad mrčes z naravnimi pripravki

Kot pri vsaki stvari je tudi pri odganjanju mrčesa narava poskrbela, da lahko z njeno pomočjo rešimo tudi to neprijetno zagato.

Brezmesni ponedeljek

Po novem boste v naši reviji našli tudi recepte za vse bolj priljubljen ‘brezmesni ponedeljek’!

Osvežilni napitki za vroče dni

Pripravili smo vam tudi 10 receptov za osvežilne poletne napitke in koktajle.

- Oglas -

Poletje je čas za piknike!

Končno je tu poletje, čudovito poletje, ki s seboj prinaša dolge dneve, lahkotna oblačila in piknike! Pripravili smo vam vrsto idej za zdrave piknike.

Ali tudi vam nagaja sladkor?

Sladkorna bolezen je tudi pri nas v velikem porastu in pravilna, zato Alja Dimic tokrat v svojem svetovalnem kotičku piše, kako uravnotežena prehrana igra ključno vlogo pri zdravljenju sladkorne bolezni.

Kaj naredimo, če srečamo kačo?

V Sloveniji imamo enajst različnih vrst kač in le tri od teh so strupene. Ker prihajajo toplejši dnevi, bodo prav vse z velikim veseljem prilezle na dan. Predstavljamo vam slovenske kače.

Poleti na vrtu

V vrtnem kotičku si boste lahko prebrali o pomembnosti samooskrbe s hrano v Sloveniji, kako vzgojiti kitajsko zelje, pa o zdravilnih lastnostih in shranjevanju ribeza, mali in robid, seveda nismo pozabili na okusne recepte iz omenjenih sadežev, Damjana Benec pa zopet odgovarja tudi na vaša
vprašanja …

.

NAJNOVEJŠE