Revija Bodi ekoRevija Bodi eko, november 2017

Revija Bodi eko, november 2017

MORDA VAS ZANIMA

Ne zamudite nove revije Bodi eko, saj si boste z njeno pomočjo pomagali pri odpravi jesenskih tegob in si dneve popestrili z zanimivim branjem.

- Oglas -

Bodi eko november 2017

Naročite se na revijo Bodi eko >>

Veganska LCHF prehrana: Prehranjevanje z manj ogljikovimi hidrati

Zbrali smo nekaj izkušenj prehranjevanja z LCHF- prehrano in raziskali, ali je možno takšen način prehranjevanja prilagoditi tudi za vegane. Ne zamudite torej predlogov za veganske LCHF – obroke.

Naravne rešitve za revmatizem

Tokrat smo na enem mestu za vas zbrali naravne rešitve za blažitev revmatoidnega artritisa. Preverite ajurvedske in aromaterapevtske rešitve ter kako si lahko izredno preprosto, a učinkovito pomagate z glino.

Katja Tratnik: Ne nalagam si več bremen

O vidni spremembi počutja smo se pogovarjali tudi z voditeljico oddaje Dan., Katjo Tratnik,  ki po nekaj spremembah v življenju v novi vlogi kar žari. Z njo smo spregovorili o izgorelosti, kako je naporen delavnik vplival na njeno zdravje in kako zdravo živi zdaj.

Zgodba: Kako je premagala ciste na jajčnikih

- Oglas -

Ne zamudite tudi življenjske zgodbe mlade psihoterapevtke Andreje Romih, ki si je na naraven način pomagala pri izginotju cist na jajčnikih.

Skrbimo za naše najmlajše: Nosečnost, sladkor in alergije ter slezenovčev izvleček proti kašlju za otroke

Tokrat smo za vas raziskali, kako je mamina sladkosnednost v nosečnosti povezana z nastankom alergij pri otrocih. V zahodnih državah smo namreč priča grozljivemu porastu astme in alergij, zakaj je temu tako, pa še ni pojasnjeno. Najnovejša angleška študija odkriva, ali uživanje sladkorja med nosečnostjo poveča tveganje za razvoj alergij in astme pri otroku. S priljubljeno zeliščarsko kmetijo Jožeta Majesa Plavica pa smo za vas pripravili vodnik po koreninah zdravja in kako pripraviti slezenovčev izvleček proti kašlju posebej za otroke.

Naredimo sami: Domača krema za roke in dišeči pilingi

Roke so, poleg obraza, najbolj izpostavljen del telesa in jih moramo temu primerno tudi negovati. Mrzli meseci so do njih še posebej neizprosni, saj poleg rednega umivanja in temperaturnih razlik roke dodatno izsuši še nošenje rokavic. Poglejmo torej, kako jih lahko zaščitimo pred izsuševanjem in jih tudi skozi mrzle mesece ohranimo negovane. Nasvete in recepte najdete v tiskani izdaji revije Bodi eko.

JE uživanje KOMBUČE varno?

Kombuča, kot jo poznamo pri nas, torej fermentiran črni čaj, naj bi dobila ime po korejskem zdravniku Kombuju. Drugi imeni za kombučo sta še kombuša in čajna goba.

Nova številka v prodaji od četrtka, 26. 10. 2017.

Revijo Bodi eko najdete v vseh trafikah, trgovinah Spar, E.Leclerc, Mercatorjevih trgovinah, bencinskih servisih, pa tudi na poštah.

NAJNOVEJŠE