0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Revija Bodi ekoIzšla je nova številka revije Bodi eko!

Izšla je nova številka revije Bodi eko!

MORDA VAS ZANIMA

Januarska številka revije Bodi eko vam spet prinaša številne zanimive in uporabne vsebine:

- Oglas -
  • Pogovarjali smo se z Alenko Košir, ki močno poudarja, da prava lepota prihaja od znotraj. Ko smo srečni in zadovoljni, se to zagotovo zrcali tudi navzven.
  • Tokrat predstavljamo tudi refleksno masažo stopal – skozi branje tega prispevka boste spoznali, da so stopala resnično odsev našega zdravja. Za vse, ki se radi razvajate, smo pripravili recept za izdelavo dišečih sivkinih kopalnih kroglic, ki so lahko tudi zelo lepo darilo.
  • Čaka vas tudi zanimivo branje o zdravilnih učinkih smolnatega mazila, prispevek pa je obogaten tudi s koristnimi nasveti, kako si lahko to popolnoma naravno mazilo pripravite tudi sami.
  • V tokratni številki revije Bodi eko pišemo tudi o čistilnih in zdravilnih učinkih uživanja gline. V času praznikov namreč ljudje pogosto pojemo preveč, pogosto pa tudi izbor živil ni ravno najbolj zdrav – za vse, ki ste se odločili za nove bolj zdrave začetke na področju prehranjevanja, smo pripravili veliko koristnih nasvetov. Svojo prehrano lahko obogatimo tudi z zelenimi poganjki – s pomočjo številnih uporabnih nasvetov lahko na kuhinjskem pultu začnete vrtnariti tudi vi.
  • Slovenci ob poplavi številnih različnih alternativ za sladkor pogosto pozabimo, kako kakovosten in hranilno bogat je slovenski med, zato temu živilu namenjamo prav posebno pozornost.

Januarska številka revije Bodi eko vam spet ponuja obilico zanimivega branja – in to na kar 60 straneh! Obljubljamo vam, da bo revija Bodi eko tudi v novem letu polna koristnih, uporabnih in zanimivih vsebin, zaradi katerih jo boste še rajši in z večjim veseljem vzeli v roke.

Revija Bodi eko januar 2014

Kaj boste našli v novi številki?

Kako uporabiti zdravilne učinke smole

Vede, stari indijski sveti spisi, opisujejo, da so nekatera drevesa dobila smolo s tem, ko so nesebično sprejela nase del posledic nespametnih dejanj vrhovnega polboga. Ampak kot vsaka na videz slaba stvar tudi ta v sebi skriva veliko dobrega. In to je znano že tisočletja. Njeno protivnetno delovanje in prijeten vonj eteričnega olja pa lahko s pridom uporabimo pri različnih boleznih in stanjih. Znamenito smolnato mazilo ali vsaj raztopljeno smolo si lahko naredite tudi sami …

- Oglas -

Eko intervju z Alenko Košir

Alenka Košir je ženska, ki ve, kam hoče. Že vrsto let uspešno usklajuje številne življenjske vloge. S svojo toplino ter pozitivnim, a še vedno realnim pogledom na življenje na sogovornika takoj naredi vtis. Trdno stoji za svojimi besedami in jih zna tudi zagovarjati. Do narave ima zelo spoštljiv odnos in se trudi čisto vsak trenutek živeti čim bolj v stiku z njo …

Izdelajte si dišeče kopalne kroglice

Veliko ljudi misli, da je izdelava naravne kozmetike zapletena in zamudna. Tokrat bomo dokazali, da to ne drži. Čaka vas recept za pripravo dišečih sivkinih kopalnih kroglic, s katerimi se boste sprostili in poskrbeli za boljše razpoloženje.

kroglice

Vrtnarimo na kuhinjskem pultu

Ste se, spoštovani bralci, že srečali z nakaljevanjem semen sredi zime? Narava počiva, zunaj je hladno, kje bomo vrtnarili? Kar v kuhinji bomo uredili svojevrsten vrtiček, brez zemlje. Z malo vloženega truda bomo želi že v enem tednu. Uživali bomo zelene poganjke drobnih semen, ki so izjemno bogat vir hranil. S tem, ko smo zajadrali v novo mlado leto, smo si obljubili, da bomo skrbeli zase, da se bomo veliko gibali in zdravo jedli. Uživanje nakaljenih semen je velik korak k zdravemu načinu življenja …

- Oglas -

Refleksna masaža stopal

Kaj sploh je refleksna masaža stopal?  Težko bi našli osebo, ki ji ne bi prijal topel dotik dlani. Naš vsakdanjik je pogosto natrpan z nenehnim hitenjem in stresom, zato nemalokrat pozabimo nase. Vse dokler nas telo ne spomni, da moramo nekaj narediti tudi zase.

Čistilni učinki uživanja gline

Razstrupljevalne, čistilne in zdravilne učinke gline so pred več tisočletji poznali že naši predniki, vendar so se na žalost njene koristne in neverjetne lastnosti izgubile v poplavi zdravil in prehranskih dodatkov sodobnega časa. Zanimivo je, da glina ne spada med klasično zdravljenje niti med alternativno zdravljenje, ampak jo vseeno najdemo v zdraviliščih, strokovnih medicinskih knjigah, med masažnimi terapijami in zeliščarji. Njene lastnosti in načini uporabe se prenašajo iz roda v rod, zdaj pa je ponovno prišel čas, da se spomnimo najbolj preprostih in osnovnih »zdravil«, ki nam jih ponuja narava …

Recepti

Tudi v tej številki boste našli veliko okusnih in zdravih receptov za:

  • napitek za razstrupljanje
  • zdrave otroške jedi
  • kozmetične pripravke iz gline
  • Vegetarijanski ričet
  • Orehov in hruškov biskvit

Majhni mojstri velikih skrivnosti

Pajek. Za nekatere strah in trepet, za druge specialiteta, za tretje hišni ljubljenček, žival in tako dalje … Za znanstvenike pa pajki oziroma njihove pajčevine predstavljajo neprecenljivo vrednoto! Majcena svilnata pajkova nitka namreč tvori številne skrivnosti. Le-te pa bomo spoznali v članku. Uporaba same pajčevine in njena koristnost pa se ne nanaša samo na naše moderne čase, prepojene s sodobno znanostjo in napredno tehnologijo.

Feng shui in dnevna soba – začutimo udobje in varnost

Dnevni prostor je mesto, kjer delimo podobo o tem, kdo smo, s svetom. Govori o naši osebnosti, o tem, kdo smo, kaj počnemo, kaj nam je v življenju pomembno. Tu se individualnost lahko izrazi v izbiri dekoracije, dodatkov, pohištva in vseh naših zakladov, ki jih postavimo na ogled. Zato naj se v dnevni sobi znajdejo predmeti, ki so vam pomembni in vas navdihujejo.

Več si preberite v tiskani reviji Bodi eko. Nova številka v prodaji od 24. 12. 2013! Sedaj na 60 straneh.

narocnina

Revijo Bodi eko najdete v vseh trafikah, trgovinah Spar, E.Leclerc, Mercatorjevih trgovinah, bencinskih servisih, pa tudi na poštah.

.

NAJNOVEJŠE