Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Lepota & kozmetikaAroma #sejem in aroma #simpozij

Aroma #sejem in aroma #simpozij

MORDA VAS ZANIMA

Tretji mednarodni aromaterapevtski simpozij v organizaciji Šole aromaterapije letos gosti dva vrhunska aromaterapevta: Striborja Markovića in Marca Valussija. Marco Valussi je priznani italijanski aromaterapevt in zagovornik »destilaterske etike« in nas bo skozi fotografije in vonje popeljal v destilarne v Nepalu, na Kalabriji, Sardiniji. Stribor Marković, doktor farmacije in hrvaški aromaterapevt francoske šole, pa nam bo približal klinično aromaterapijo. Predavanjem bo sledila okrogla miza z gosti. Isti dan se bo dopoldne odvijal tudi edini aromaterapevtski sejem v Sloveniji.

- Oglas -

aroma-sejem

Izbirali boste lahko med najodličnejšimi eteričnimi olji, hidrolati, dišečimi smolami, hladno stisnjenimi olji, mili, razpršilniki, knjigami. Tokratni sejem spremlja ekskluzivna razstava naravnih botaničnih parfumov. Sejem in simpozij bosta v soboto, 9. aprila 2016, v Atriju ZRC, Novi trg 2, Ljubljana. Za sejem je vstop prost, trajal pa bo od 10.–15. ure.

Simpozij bo potekal v popoldanskem času, in sicer od 16.–20. ure. Vstopnica zanj v predprodaji znaša 35 evrov. Zagotovite si jo lahko prek e-pošte [email protected] in na telefonski številki 040 641 712. Več informacij na www.sola-aromaterapije.si.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×