0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaAroma #sejem in aroma #simpozij

Aroma #sejem in aroma #simpozij

MORDA VAS ZANIMA

Tretji mednarodni aromaterapevtski simpozij v organizaciji Šole aromaterapije letos gosti dva vrhunska aromaterapevta: Striborja Markovića in Marca Valussija. Marco Valussi je priznani italijanski aromaterapevt in zagovornik »destilaterske etike« in nas bo skozi fotografije in vonje popeljal v destilarne v Nepalu, na Kalabriji, Sardiniji. Stribor Marković, doktor farmacije in hrvaški aromaterapevt francoske šole, pa nam bo približal klinično aromaterapijo. Predavanjem bo sledila okrogla miza z gosti. Isti dan se bo dopoldne odvijal tudi edini aromaterapevtski sejem v Sloveniji.

- Oglas -

aroma-sejem

Izbirali boste lahko med najodličnejšimi eteričnimi olji, hidrolati, dišečimi smolami, hladno stisnjenimi olji, mili, razpršilniki, knjigami. Tokratni sejem spremlja ekskluzivna razstava naravnih botaničnih parfumov. Sejem in simpozij bosta v soboto, 9. aprila 2016, v Atriju ZRC, Novi trg 2, Ljubljana. Za sejem je vstop prost, trajal pa bo od 10.–15. ure.

Simpozij bo potekal v popoldanskem času, in sicer od 16.–20. ure. Vstopnica zanj v predprodaji znaša 35 evrov. Zagotovite si jo lahko prek e-pošte [email protected] in na telefonski številki 040 641 712. Več informacij na www.sola-aromaterapije.si.

.

NAJNOVEJŠE